Haberler

Arzu Mandalı Sucu Biyografisi

Arzu Mandalı Sucu
Doğum YeriTekirdağ / Türkiye
Doğum Tarihi1.01.1982

Arzu Mandalı Sucu Kimdir ?

1982 yılında Tekirdağ ili , Çerkezköy ilçesinde doğdu. İlk , orta öğrenimini Kapaklı ilçesi , lise öğrenimini Çerkezköy Pakize Narin Yabancı Dil Ağırlıklı Lisesinde tamamladı.

1999-2003 yılında Dumlupınar Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü tamamladı.2006 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Yönetimi Yüksek lisansını tamamladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezuniyeti bulunmakta ve aynı zamanda Adalet Bölümü öğrenciliği devam etmekte.
Evli ve 1 çocuk annesi. Çerkezköy Ticaret odasında Disiplin Kurulu Başkanlığı görevini yürüttü. Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulunda İşletme ve Yönetim Organizasyon derslerine misafir öğretim görevlisi olarak ders verdi.

Siyasete Demokratik Sol Parti’nin çeşitli il kadrolarında yer aldıktan sonra 2010 yılında geçekleşen Olağan Parti kurultayında Parti Meclis Üyeliğine seçildi ve 2011 yılında gerçekleşen genel seçimlerde DSP Tekirdağ ili birinci sıra milletvekili adayı olarak seçimlere katıldı.

title