Haberler

7 Türbe Gezdiler

Gecce.com'un Size Anı Anına Duyurduğu Deniz Akkaya ve Gökhan Özen'in Kadir Geccesi'nde Türbeleri Ziyaret Ettiği Haberi Bugünkü Gazete Sayfalarını Süsledi.

Ünlü manken Deniz Akkaya Tuğba Özay, ve şarkıcı Gökhan Özen, Kadir Geccesi nedeniyle İstanbul'da türbe ziyaretleri yaptı. Yedi türbe gezen ikili, ilk olarak Beykoz'daki Hz. Yuşa türbesinde basın mensuplarıyla karşılaştı. Çift, buradan acele çıktı. Özen kendi cipine kız arkadaşı Brezilyalı Amanda ile binerken, Deniz Akkaya da otomobiliyle arkadan takibe başladı. Basın mensuplarının kendilerini takip ettiğini anlayan ikili uzun kovalamaca ardından, bu kez Cevizlibağ'daki Merkez Efendi türbesine gitti.

Gazetecilere yasak

Türbeye Deniz Akkaya'dan önce giden Gökhan Özen, görevlilere direktif vererek gazetecileri içeri aldırmadı. Merkez Efendi türbesinden çıktıktan sonra otomobiliyle yoğun trafikte ilerleyen Akkaya, gazetecilere "Konuşmak istemiyorum, anlayış gösterin. Altı türbe gezdik, bu yedinci ve sonuncu" demekle yetindi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title