Haberler

63 Yaşındaki Kadın, Cinsel İsteklerinden Sıkıldığı 73 Yaşındaki Eşini Hap Vererek Öldürdü

Güncelleme:

Avusturya'da 62 yaşındaki kadın, 73 yaşındaki kocasının cinsel isteklerinden bıktığı için eşine uyku hapı verdi. Yaşlı kadının gereğinden fazla hap verdiği kocası, kalp krizi geçirip hayatını kaybetti.

Avusturya'da 62 yaşındaki Silvia M., 73 yaşındaki kocası Heinz P.'nin cinsel isteklerinden bıktığı için kocasına erkenden uyuması için 4 adet uyku hapı verdi.

CESEDİ ÇÖPE ATTI

Kocasının öldüğünü gören Silvia, eşinin cansız bedenini çöpe attı. 73 yaşındaki yaşlı adamın cesedi, üç hafta çöpte kaldı.

63 Yaşındaki Kadın, Cinsel İsteklerinden Sıkıldığı 73 Yaşındaki Eşini Hap Vererek Öldürdü

HAPİS CEZASI ALDI

Silvia, mahkemede kocasının cinsel isteklerine daha fazla katlanamadığı için kocasına dört adet uyku hapı verdiğini söyledi. Yaşlı kadın, niyetinin kesinlikle kocasını öldürmek olmadığını da sözlerine ekledi. Mahkemede yüzünü kapatan Silvia, yedi yıl hapis cezası aldı.

63 Yaşındaki Kadın, Cinsel İsteklerinden Sıkıldığı 73 Yaşındaki Eşini Hap Vererek Öldürdü

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Avusturya Cinsellik 3.Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (53)

ERKEK:

İslam huzur dinidir işte bu amca Müslüman olsa idi teni yenge alırdı 4 tane alabilirdi nineye musallat olnazdı. kadın dediğin 45 yaşında tamam. Çocuk doğuramaz. Ama erkek ölene kadar üretebilir. Erkek üretir tohum erkektedir. kadın ana falan ama ömrü kısa üretemez.

5
44
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Ahlaksız adam dinden bir haber olduğun apaçık belli, sonra gelip burada dinden vurursun. Senin gibiler yüzünden hep dinimiz yanlış anlaşılıyor. Bilmediğiniz, arastirmadiginiz din hakkında fetva vermek sana mi kalmış?

yanıt12
yanıt1
qwert:

manyak taklidimi yapıyorsun

yanıt13
yanıt2
Aleyna:

Kadınlar 45 den sonra iş bitiyor diyosunuz kadınlar daha çok yıpranıyor anneler fedekar erkekler ise bencil kendilerini dûşünen bencil varlıklar ve nankörler müslaman olsaydı iki üç eşli alırdı bu nasıl zihniyet yaaaa unutmayın sizide doğuran bir kadın bir anne kadınları bir eşya olarak görmeyin ayıppppppp

yanıt11
yanıt1
VATANDAŞ RIZA BEY:

ASGARİ ÜCRET 1800 DEN AZ OLURSA BU SEFER OY YOK ONA GÖRE GEÇİNEMİYORUZ EN AZ 1800 OLMALIKİ RAHAT GEÇİNELİM KİRA FATURALAR EGİTİM MASRAFLARI MUTFAK MASRAFLARI FALAN DERKEN PARA KALMIYOR SADECE 950 LİRA KİRA VERİYORUM TEK ÇALIŞINCA GEÇİM ZOR ENAZINDAN 1800 İYİ PARA İNŞALLAH HADİ BAKALIM

7
28
yanıtYanıtla
BEYKOZLU:

950 LİRA KİRA VERİM 1800 LE GEÇİNÇEN ACABA NEYİNİ SATARK EK GELİR YAPIYON

yanıt2
yanıt0
Gülcan:

Konuyla ne alaka

yanıt14
yanıt0
ADINIZI YAZIN:

SEN VARYA NE KADAR BOŞ BOĞAZ BİR MAHLUKATSIN YA. TAM ANLAMIYLA SIĞIRSIN

yanıt1
yanıt0
Gercek:

Ulan 900 kira 1800 istiyom kimi yiyin adı aklı sıra psikoljik demogoji yapiyo

yanıt1
yanıt0
Nax xxx:

Abooooo...Allah hurilere yardim etsin....

6
27
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title