Haberler

50. Balkan Yelken Şampiyonası

Tekirdağ'da düzenlenen 50. Balkan Yelken Şampiyonası'nda ikinci gün yarışları başladı.

Tekirdağ'da düzenlenen 50. Balkan Yelken Şampiyonası'nda ikinci gün yarışları başladı.

Türkiye Yelken Federasyonu, Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen organizasyonun ikinci gününde optimist, laser 4.7, laser radial, laser standart ve 420 kategorilerinde yarışlar yapılacak.

Tekirdağ Yelken ve İhtisas Kulübü tesislerindeki organizasyonda, Türkiye'nin yanı sıra 7 ülkeden yaklaşık 200 sporcu, kendi sınıflarında dereceye girebilmek için mücadele edecek.

Optimist Milli Takımı Antrenörü Serkan Dalgacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak ilk gün yarışlarını çok iyi tamamladıklarını ve ikinci günde aynı başarıyı elde etmek istediklerini söyledi.

Şampiyonada en büyük rakiplerinin Yunanistan olduğunu ifade eden Dalgacı, "Her şey çok güzel. Dün üç yarışımızı tamamladık. Rüzgar da yelken için çok iyiydi. Yarışlarda 3 günümüz daha var. Bu şampiyona sezonun son yarışlarından biri. Takımın durumu gayet iyi, daha da iyi olacak." dedi.

Laser Radial Milli Takımı Antrenörü Saran Cinay ise kendi sınıflarında ilk gün yarışlarını birinci tamamladıklarını hatırlattı. Şampiyonayı milli takım olarak güzel derecelerle bitireceklerini dile getiren Cinay, şunları kaydetti:

"Yelken Federasyonumuz ve yerel yönetimlere çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir organizasyon hazırlamışlar. Dünkü yarışlarımız çok güzel geçti. Takımlarımız yarışlarda oldukça güzel performanslar sergiledi. Laser radial kategorisinde kızlar ve erkeklerde birinci durumdayız. Umarım diğer sporcularımız da yarışma sonunda madalya şansını yakalar."

Kaynak: AA / Güncel

Süleymanpaşa Tekirdağ Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title