Haberler

36. Turizm Haftası Etkinlikleri

36.Turizm Haftası dolayısıyla Antalya'nın Alanya ilçesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.36.Turizm Haftası Etkinlikleri, Keykubat Anıtı önünden, Atatürk Anıtı'na yapılan kortej yürüyüşüyle başladı.

36. Turizm Haftası dolayısıyla Antalya'nın Alanya ilçesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

36. Turizm Haftası Etkinlikleri, Keykubat Anıtı önünden, Atatürk Anıtı'na yapılan kortej yürüyüşüyle başladı. Yürüyüşe, turizmciler, otellerin animasyon grupları ve öğrenciler katıldı. Atatürk Anıtı'na ulaşan grup, burada anıta çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından yürüyüşe devam eden grup, İskele Meydanı'na ulaştı. Antalya Vali Yardımcısı Recep Gündüz, burada yaptığı konuşmada, Alanya'nın turizmde çok önemli bir marka değer taşıdığını, dünyada sempati ve sevgiyle anıldığını söyledi.

Alanya'ya gelen yaklaşık 3 milyon yabancı turistin büyük çoğunluğunun, daha önce de tatil için Alanya'yı tercih etmiş kişiler olduğuna değinen Gündüz,

"Yıllarca buraya gelen, burada tatilini geçiren ve hepimizin bildiği üzere Türkiye'de yabancıların mülk edinmesine vesile olan işte bu müşteri memnuniyetidir. Bu duyarlılığı, bu memnuniyeti yakalamış olmaktan ne kadar haz duysak azdır" dedi.

Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Alanya'daki müşteri memnuniyetine dikkati çekti. Alanya'ya tatile gelen turistlerin otellerinden çıktığını ve ilçenin her köşesini gezdiğini anlatan Sipahioğlu, Alanya'nın bu anlamda bir adım öne çıktığını bildirdi.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Gülçin Güner, 36. Turizm Haftası Etkinlikleri'nin bu yıl Alanya'da yapılmasına karar veren Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'a teşekkür etti. Güner, turizm sektörünün, bölgelerin gelişmesine, istihdama, vatandaşların refahının artmasına imkan sağladığına değindi.

Şelale önünde yapılan konuşmaların ardından çeşitli etkinlikler düzenlendi. Müzik ve şov grupları izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Etkinlikleri turistler de büyük ilgiyle izledi.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Turizm Haftası Recep Gündüz Antalya Alanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title