Haberler

Trabzon'da bir turisti darbetttiği gerekçesiyle gözaltına alınan kişi tutuklandı

Güncelleme:

Trabzon'da yaşanan olayda bir Türk vatandaşı, bir Kuveyt vatandaşı turisti darbetti. Şüpheli gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Trabzon'da bir turisti darbettiği gerekçesiyle gözaltına alınan kişi tutuklandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 16 Eylül Cumartesi saat 22.20 sıralarında kent meydanında iki turist arasında sözlü tartışma yaşandığı anımsatıldı.

Olayı "turistlerin polise mukavemet ettiği" şeklinde yorumlayan bir Türk vatandaşının, aniden yumrukla vurduğu Kuveyt vatandaşı turistin yere düştüğü belirtilen açıklamada, şüphelinin polis tarafından gözaltına alındığı, savcı talimatıyla hakkında başlatılan adli soruşturma sonucu çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandığı bildirildi.

Açıklamada, Kuveytli turistin hastanedeki kısa süreli tedavisinin ardından sabaha karşı taburcu edildiği kaydedilerek, "Trabzonlu hemşehrilerimizin hiçbir biçimde tasvip etmediği, Türk ve Trabzon misafirperverliğine yakışmayan bu üzücü münferit olay nedeniyle misafirimize 'geçmiş olsun' dileklerimizi sunuyoruz." ifadesine yer verildi.

Öte yandan Ortahisar İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Elvan, Kuveytli turist Mohammad Ramm Alajmi'yi (46) kaldığı otelde ziyaret etti.

Elvan, Alajmi'ye "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Trabzon Kuveyt Suç Polis Turizm 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title