Haberler

Eski Koca Boşandığı Eşinin Ailesinin Aracını Yaktı

Güncelleme:

İstanbul Sultanbeyli'de bir şahıs, boşandığı eski eşinin ailesinin evini 5 kez yakmaya çalıştı. Sürekli aileyi tehdit eden şahıs son olarak aileye ait aracı benzin dökerek yaktı.

İstanbul Sultanbeyli'de bir şahıs, boşandığı eski eşinin ailesine ait aracı benzin dökerek yaktı. Boşanmalarından sorumlu tuttuğu ailenin daha önce evini 5 kez yakmaya çalıştığı ortaya çıktı.

HER TEŞEBBÜSÜ BOŞA ÇIKTI

Olay, Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre eşinden ayrılan M.E. eski eşinin ailesinin evini molotof atarak 5 kez yakmaya çalıştı. Her teşebbüsü boş çıkan eski eş, son olarak evin önünde aileye ait aracı benzin dökerek yaktı.

EVLERİNE GÜVENLİK KAMERASI TAKTIRDILAR

Saldırılardan sonra evlerine güvenlik kamerası taktıran aile, yaşanan son olayı saniye saniye görüntüledi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde eski eş elinde benzin dolu kovayla aracın önüne geliyor. Benzini araca döktükten sonra araç alevler içinde kalıyor. Zanlının olay yerinden kaçmasının ardından aile, yanan araçlarını balkondan ve camdan su dökerek söndürüyor.

"SÜREKLİ TEHDİT EDİYOR"

M.E.'nin boşandığı eşinin kardeşi Cumali B., şahsın sürekli kendilerini tehdit ettiğini belirterek, "Kız meselesi yüzünden. Sürekli tehdit ediyor. Malınızı yakacağım, size zarar vereceğim, sizi öldüreceğim diyor. Birkaç sefer molotof atıldı. 2-3 kez silahla tarandık. Bizi sorumlu tutuyor" dedi.

POLİS ZANLIYI ARIYOR

Polis olayla ilgili çalışma başlatırken, eşkali ve ismi belli olan zanlıyı yakalama çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sultanbeyli Battalgazi İstanbul 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title