Haberler

Ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

Güncelleme:

Ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı Konya'nın Beyşehir ilçesinde, ormanlık sahada çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

KONYA - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, ormanlık sahada çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir-Şamlar Mahallesi yolu üzerindeki ormanlık sahada, saat 15.00 sıralarında yangın ihbarı yapılması üzerine Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Henüz çıkış sebebi bilinmeyen yangına Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait 2 arazöz, 1 yangın söndürme tankeri ile müdahalede bulundu. Çalışmalara bölgeye yönlendirilen Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir itfaiye aracı da destek verdi. Ekipler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan yangını uzun uğraşların ardından daha da geniş alana sıçramadan kontrol altına almayı başardı. Müdahale ekiplerinin halen bölgede soğutmaya yönelik çalışmaları sürüyor.

Yangında ardıç ve maki örtüsüyle kaplı yaklaşık 600 metrekarelik bir orman sahasının zarar gördüğü öğrenilirken, yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Orman İşletme Müdürlüğü İtfaiye Konya Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title