Haberler

Metrobüs Sapığına İbretlik Ceza: 6 Yıl

Güncelleme:

İstanbul'da 26 yaşındaki kadını metrobüste taciz eden Ahmet Çapkın'a 6 yıl hapis cezası verildi. Çapkın, olayın ardından dövülerek polise teslim edilmişti.

İstanbul'da 26 yaşındaki kadını metrobüste taciz eden ve tutuklanan Ahmet Çapkın'a jet hızıyla ceza çıktı. Olaydan 26 gün sonra mahkemeye çıkan zanlı, ilk duruşmada 6 yıl ceza aldı.

BİR YOLCU FARK ETTİ

Ç.D. (26), 2 Haziran 2016'da metrobüste, yanında oturan adamın elle tacizine uğradı. Genç kadın korkudan tepki bile veremedi. Olayı fark eden bir yolcu müdahale edince Ç.D. tacize uğradığını yolculara söyledi. Yolcuların dövdüğü tacizci, Zincirlikuyu durağında polise teslim edildi. TÜBİTAK'ta uzman olarak çalışan Ahmet Çapkın (37) adlı zanlı ertesi gün sevk edildiği mahkemede tutuklandı.

HİÇBİR İNDİRİM YAPILMADI

28 Haziran'da mahkemeye çıktı. Hakim en küçük bir indirim bile yapmadı ve Ahmet Çapkın'ı 6 yıl hapse çarptırıp tutukluluğunun devamına karar verdi. Ç.D.'nin avukatı Hasan Türkmen, "Tecavüz suçuna bile daha düşük cezaların verilebildiği Türkiye'de bu karar taciz olayları için caydırıcı olacaktır. Kadınları da uğradıkları tacizi dile getirmeleri konusunda cesaretlendirecektir" dedi.

Kaynak: Posta

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

İstanbul 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (21)

recep atli:

yaz aylarinda baylarda bayanlarda vucutlarini genis ve altini göstermiyen giyselerle iyiceörtmelidirler, aksi taktirde olacak olanlara katlanmak zorunda kalirlar. .

24
21
yanıtYanıtla
gamze:

aynen katiliyorumrecep abi.

yanıt7
yanıt7
Ahum:

VV denen mahluk karı degil bayan siz deki bu beyin var oldukca daha çok dayak yersiniz

yanıt5
yanıt2
KARAKARTAL:

Ben kime sikayet edecem kardeş ? Bende bir erkek olarak taciz ediliyorum? dekolteler dar etekler bilmem ne benide taciz ediyorlar ben kime ne diyecem? Arkadaş tacize ugrayan kadına hakim bir bakacak. ogün üzerinde ne vardı ? ne giydin? nasıl çıktın nasıl dolaşıyon? ülkede adalet kalmamışş

21
18
yanıtYanıtla
EZBER BOZAN:

BAKIYORUM İŞİDLİ ÇAKALAR ORTALIĞI BOŞ BULMUŞLAR KARŞILARINDA DA ADAM GIBİ BİRİ OLMAYINCA ATIP TUTMUŞLAR. BEN O ÇAKALLARA CEVAP VERİYORUM: BEN ŞUAN DA KADINLARIN EN AÇIK SEÇİK GİYİNDİĞİ BİR ÜLKEDE YAŞIYORUM BURADA KİMSE BAŞINI ÇEVİRİP TE BU AÇIK HEMDE SON DERECE AÇIK KADINLARA BAKMIYOR ORALI BİLE OLMUYOR . PEKİ NEDEN. İŞTE SİZE NEDENİ: ÇÜNKÜ BURADA İNSANLAR KADINI İSTEDİĞİNDE RAHATÇA ELDE EDEBİLİYOR VE ARTIK KADINA DOYMUŞ ONDAN BIKMIŞLAR BİLE BU YÜZDEN BAŞLARINI ÇEVİRİP BAKMIYORLAR BİLE

13
24
yanıtYanıtla
EZBER BOZAN:

HEREDOT''A CEVAP: HİÇ ALAKASI YOK HEPSİNİN DE MÜKÜ VAR ADAMLAR MÜKÜ KALKMAYA BAŞLAR BAŞLAMAZ HEMEN İSTEDİĞİNİ BULUYOR . SİZİN ORADA DA BULAMADIKLARINDAN YA EŞŞEKLE İDARE EDİYORLAR YADA ENSAR VAKFINDA OLDUĞU BİGİ ERKEK ÇOCUKLARI KİRLETİYORLAR, ÇÜNKÜ NORMALİNİ BULAMIYORLAR DA ONDAN. NASIL CEVABIM YETERİNCE TATMINKAR OLDU MU?. . . . . .

yanıt5
yanıt24
EZBER BOZANI BOZAN:

EZBER BOZAN BAKMIYORLAR DEMISSIN YAALAN BENDE YURT DISINDAYIM FIRMAYA BIR BAYAN GELSIN HEMEN ARKASINDAN NE YAPTIKLARINI NASIL KONUSTUKLARINI YADA MAKINALARIN ARKASINDA NELER YAPTIKLARINA SAHIT OLAN BIRI OLARAK SÖYLÜYORUM SÖYLEDIKLERIN YALAN KOSKOCA YALAN

yanıt19
yanıt3
EZBER BOZANI BOZAN:

PAPAZLARINIZINDA ERKEK COCUKLARINIZI NASIL BULDUGUNU DA YAZSAYDIN COCUKLARA DEMISSINYA ONUNDA HALK. E MERKEZINIZDE ESKI MÜDÜR YARDIMCISI OLDUGUNUDA DESEYDIN YA BIRDE HER 3 GÜNE BIR BIR BIRINIZI DEGIS DEGIS BECERDIGINIZIDE DESEYDIN YA SONUNDADA BIRIYLE DEGIS DEGIS OLAN BIRIYLE EVLENMEK ZORUNDA KALDIGINIDA DESEYDIN YA BAKMIYORLARMIS NEPISLIKLER VAR NE PISLIKLER PISLIK HER YERDE VAR SEN ANCAK AVRUPAYI TANIMAYANLARA YUTDURURSUN

yanıt5
yanıt2
EZBER BOZAN:

EZBER BOZAN SENİ ÇOK BOZDU HERHALDE ÖFKENDEN KUDURUP BU BAŞLIĞI ATTIN SENİN YAZDIKLARINA GELİNCE MÜSAİT OLUR OLMAZ SANA VE YORUMLARINA CEVAP YAZICAM SADECE BURAYI KONTROL ET. . . .

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

dövülerek verildikten sonra dövenlere para bile vermeleri lazım

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title