Haberler

Kız Arkadaşına Laf Atan Kişiyi Bıçaklayarak Öldüren Zanlı Adliyede

Güncelleme:

Eskişehir'de akşam saatlerinde Porsuk Çayı kenarında yürürken kız arkadaşına laf atan kişiyi göğsünden bıçaklayarak öldüren zanlı, adliyeye sevk edildi.

Eskişehir'de kız arkadaşına laf atan kişiyi göğsünden bıçaklayarak öldüren zanlı adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı'nda akşam saatlerinde Porsuk Çayı kenarında yürüyen Murat Alaağaç (36) ile Y.T, O.A, E.B. ve I.K. arasında kız arkadaşa laf atma meselesi yüzünden tartışma çıktı.

KIZ ARKADAŞINA LAF ATAN KİŞİYİ GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI

Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşürken, O.A. (17) yanında bulunan bıçakla kız arkadaşına laf attığı gerekçesiyle Murat Alaağaç'ıgöğsünden bıçakladı. Murat Alaağaç, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesine kaldırılırken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Polis, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek failleri yakalamak için çalışma başlattı. Olayın şüphelisi olduğu tespit edilen O.A. ve Y.T. (18), yakalanarak gözaltına alındı. Kız arkadaşına laf attığı gerekçesiyle Alaağaç'ı bıçaklayan O.A., adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskişehir 3.Sayfa Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir?
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500

Yorumlar (53)

Adınızı Yazın:

erkek arkadaşıyla beraberken laf atan ölümü haketmıştır adalet varsa aerbest bırakılır

10
19
yanıtYanıtla
RR:

Peki ya şahit var mı ? sen adamı bıçakla ondan sonra laf attı diye uydur. belki para istedi , sigara istedi vermeyince taktı bıçağı. sen yanında bıçak taşıyor musun?

yanıt3
yanıt1
aristo:

herkes kendisi versin cezayı ozaman. teksas olalım iyice. saçmalamayın ya. beyin felci oldu artık tüm millet. düşünce sıfır

yanıt2
yanıt1
umıt:

ne mallar var ya laf atdı dıye adam olduluyor polıs cagır alsın ıcerı sanamı kaldı adalet saglamak

9
18
yanıtYanıtla
KAPTAN:

poliste bekliyordu zaten biri birine laf atsada içeri alsak diye. Adam uyuşturucan yakalanıyor ifade alınıp serbest bırakılıyor. laf attı diyemi içeri alacaklar .

yanıt1
yanıt0
BİT:

ölene hiç üzülmedim erkek adam düşmanına bile yanında kadın varken dönüp bakmaz boyle karakteri bozukların hepsi ölsün inşallah

21
3
yanıtYanıtla
REMZI KACAR:

SIMDI NASIL BIR LAF ATILDI, OLAY NE KADAR DOGRUDUR BILINMEZ AMA OLAY BU SEKILDE ISE UMARIM BU KARDESIM 1 YILA KURTULUR. BEN CIFTLERE LAF ATANLARIN OLUMLERINE UZULEMIYORUM.

21
1
yanıtYanıtla
JUSTİN BİBER:

serbest kalsın

15
6
yanıtYanıtla
burç:

yolda yürürsün neden yan baktın, sevgilime baktın derler. göz var insanda normal etrafa bakamaz mı.

yanıt1
yanıt1
laf atan suçlu:

laf atan suçlu tabi. insan namusuyla (yanımızda sevgili olarak gezen de namusumdur) gezemeyecek mi?

13
4
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title