Haberler

Kayseri'de Taksi Şoförü Tartışması Kanlı Bitti

Güncelleme:

Kayseri'de bir taksi şoförü, başka bir taksi durağında çalışan meslektaşını bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından şüpheli ve ailesi gözaltına alındı. İddianame sonucunda ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

KAYSERİ'de başka duraklarda çalışan ve müşteri alma meselesi yüzünden daha önce tartıştığı meslektaşı Ali Demirel'i (32) bıçaklayarak öldüren taksi şoförü Reşit Demir (23) ile onunla birlikte durağa gelen babası M.D. ve amcası M.D. hakkında 'tasarlayarak öldürme' suçundan  ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede ifadesine yer verilen sanık Reşit Demir,  "Bana, 'Burası bizim mıntıkamız sen buradan nasıl yolcu alırsın?' dedi. Arabamdaki yolcularım tedirgin oldu. Aracıma tekme attı. Aracımdaki zararı gidermesini söylemek için tekrar durağa gittiğimizde bizi tehdit edip, hakaret etti. Arabadaki meyve için taşıdığım bıçağı korkması için yanıma aldım. Ölsün ya da yaralansın diyerek bıçağı sallamadım" dedi.

Olay, 23 Haziran'da saat 16.00 sıralarında Melikgazi ilçesi Talas Bulvarı'ndaki Kızılay EKM taksi durağı yakınlarında meydana geldi. Durakta taksicilik yapan Ali Demirel, başka bir taksi durağında çalışan meslektaşı Reşit Demir'in durağının yakınından müşteri aldığını gördü. Ardından Demirel ve Demir arasında bu nedenle tartışma çıktı. Reşit Demir, bir süre sonra babası M.D. ve amcası M.D. ile yeniden Ali Demirel'in taksi durağına geldi. Bir kez daha tartışan iki taksici arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada, Reşit Demir yanında getirdiği bıçakla Ali Demirel'i yaraladı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Demirel, gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Demirel, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Reşit Demir ve babası M.D. ve olaya karıştığı iddia edilen amcası M.D. ise, polis ekiplerinin takibi sonucu bir akaryakıt istasyonunda yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden Reşit Demir, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, babası M.D. ve amcası M.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

'NASIL ÖLDÜĞÜNÜ BİLMİYORUM'

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlanarak iddianame düzenlendi. Kayseri 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede sanıklardan Reşit Demir, babası M.D. ve amcası M.D. hakkında, 'tasarlayarak öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. İddianamede ifadesine yer verilen Reşit Demir, "Bana, 'burası bizim mıntıkamız sen buradan nasıl yolcu alırsın?' dedi. Arabamdaki yolcularım tedirgin oldu. Aracıma tekme attı. Yolcuları indirdikten sonra babamı aradım. Babamla birlikte onunla konuşmak ve aracımdaki zararı gidermesini söylemek için tekrar durağa gittiğimizde bizi tehdit edip, hakaret etti. Babamın yakasını tutu. Kürekle bana vurdu. Babama, 'Bu bizi öldürecek hadi gidelim' dedim. Arabadaki meyve için taşıdığım bıçağı korkması için yanıma aldım. Ölsün ya da yaralansın diyerek bıçağı sallamadım. Nasıl öldüğünü bilmiyorum" dedi. Sanıklar, ileriki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kayseri Suç 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title