Haberler

Kastamonu'da Camiye Giren Hırsızlar, Hayır Paralarını Çaldı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde bulunan Ulu Camiye giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, imam odasına girerek yardım için toplanan hayır parasını çaldılar.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde bulunan Ulu Camiye giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, imam odasına girerek yardım için toplanan hayır parasını çaldılar.

Edinilen bilgiye göre, Tosya'da ilçe merkezinde bulunan Ulu Camide ezan okumak için camiye gelen imam hatip A.O.T., imam odasına girdiği esnada kırık vaziyette kapının açık olduğunu gördü. İmam odasında yaptığı incelemede camide yardım için toplanan hayır paralarının bulunduğu çekmecenin açık olduğunu ve kilidinin de kırıldığını tespit etti. Çekmecede yardım için toplanan hayır paralarının çalındığını fark eden imam hatip A.O.T., 155 Polis İmdat hattını arayarak ihbarda bulundu.

Polis ekipleri, Ulu Camiye gelerek camide incelemede bulundu. Camide bulunan güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, hırsızlık olayına gerçekleştiren şahsın kimliğini belirleyerek, sabah saat 06.50 sıralarında camiye girdiğini belirledi.

Yapılan araştırma ve soruşturmada aynı kişinin Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde de iki ayrı camide hırsızlık olayına karıştığı öğrenildi.

Tosya Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili tahkikatını sürdürürken, hırsızlık zanlısının yakalanması için çalışma başlatıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kastamonu Tosya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title