Haberler

Milyonluk kasa hırsızları JASAT'a yakalandı

Güncelleme:

Milyonluk kasa hırsızları JASAT'a yakalandı Konya'nın Altınekin ilçesinde bir iş yerine girerek güvenlik kamerasını kırmaya çalışan ve kasayı çalarak götüren 2'si kadın 3 zanlı Jandarma Suç Araştırma Timleri tarafından yakalandı.

Milyonluk kasa hırsızları JASAT'a yakalandı

KONYA - Konya'nın Altınekin ilçesinde bir iş yerine girerek güvenlik kamerasını kırmaya çalışan ve kasayı çalarak götüren 2'si kadın 3 zanlı Jandarma Suç Araştırma Timleri tarafından yakalandı. Zanlılar, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 28 Kasım günü saat 03.30 sıralarında Altınekin ilçesi Dedeler Mahallesi'nde bir iş yerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yüzünü maskeyle kapatarak iş yerine giren 3 zanlıdan biri güvenlik kamerasını görünce süpürgeyle kırmaya çalıştı. Kamerayı kırdığını zanneden zanlılar iş yerinde bulunan 20 bin lira değerinde yüz metre elektrik kablosu ile çelik kasa içerisinde bulunan 27 bin lira nakit para, 3 bin Amerikan Doları, 6 adet yazılmış 830 bin lira değerinde senet, 3 adet 187 bin lira değerinde çek, 12 bin lira değerinde 16 adet çeyrek altın, araç ruhsatı ve çeşitli banka kartlarını çaldı. İhbar üzerine Jandarma Suç Araştırma Timleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyen JASAT, kısa sürede 2'si kadın 3 zanlıyı belirleyerek yakaladı. 11 adet suç kaydı bulunan B.P. (38), hırsızlık suç kaydı olan M.D.isimli kadın ve 5 adet hırsızlık suç kaydı olan N.Y. isimli kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, zanlıların kabloları ve kasayı çalması güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, zanlıların girdikleri iş yerinde kamerayı kırmaya çalışması, kasayı, kabloyu ve çeşitli eşyaları götürmesi yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Altınekin Konya JASAT Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500

Yorumlar (1)

Talha:

Bu hırsızın anne babası rahmetlik oldular ve 30 yıl komşuluk yaptık Allah rahmet etsin pırlanta gibi insanlardı lakin bu adi insan 15 yıldır hırsızlıktan ceza evinde yatıyordu soymadık ev araba bırakmadılar pandemiden saldılar gene milletin alın terine göz dikmeye devam etmiş belliki ömür boyu salmayın kardeşim kaşarlanmış bu alçaklar puuu sıfatınıza alçaklar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title