Haberler

Hırsız, Girdiği Minibüsün Sahibi Olan 2 Kardeşi Bıçakladı

Hırsız, girdiği minibüsün sahibi olan 2 kardeşi bıçakladı Adana'da bir kişi hırsızlık amacıyla girdiği minibüsün 2 sahibiyle karşılaşınca ikisini de bıçakladı, kardeşlerden birisi ağır yaralandıADANA - Adana'da bir kişi hırsızlık yapmaya girdiği minibüsün sahipleri olan iki kardeşle...

Hırsız, girdiği minibüsün sahibi olan 2 kardeşi bıçakladı

Adana'da bir kişi hırsızlık amacıyla girdiği minibüsün 2 sahibiyle karşılaşınca ikisini de bıçakladı, kardeşlerden birisi ağır yaralandı

ADANA - Adana'da bir kişi hırsızlık yapmaya girdiği minibüsün sahipleri olan iki kardeşle karşılaşınca kavga çıktı. Hırsız iki kardeşi de bıçaklayarak yaralarken birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay, Yüreğir İlçesi Akıncılar Mahallesi 3983 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hırsızlık amacıyla bisikletiyle etrafta dolaşan ismi öğrenilemeyen bir kişi, sokak içerisinde bulunan minibüse girdi. Minibüsün sahipleri, Tuğrul S. ile Ahmet S. durumu fark etti. Bunun üzerine hırsızla karşılaşan Tuğrul S. ve Ahmet S., şahısla kavga etmeye başladı.

Hırsız minibüsün sahiplerini bıçakladı

Kavganın büyümesiyle, ismi öğrenilemeyen hırsız Tuğrul S. ile Ahmet S.'yi bıçakladı. İki kardeş kanlar içerisinde yere yığıldı. Vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bu arada ismi öğrenilemeyen hırsız olay yerinden hızla koşarak kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Tuğrul S.'yi Adana Şehir Hastanesine Ahmet S'yi ise Yüreğir Devlet Hastanesine kaldırdı. Göğüsünden yaralanan Tuğrul S.'in durumunu ağır olduğu öğrenildi.

Olayı gerçekleştiren şahıs, Yüreğir Otogarı civarında, Yüreğir Asayiş ekiplerince yakalandı. Şahıs Akıncılar Polis Merkezi'ne götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Yüreğir kavga 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title