Haberler

Eskişehir'de Şehir Manzarasına Araçlarla Gelenlere Denetim

Güncelleme:

Eskişehir'de şehir manzarasına araçlarla gelerek alkollü içecek içen ve çevreye rahatsızlık veren şahıslara polis ekiplerince denetimler devam ediyor. Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Karapınar Mahallesi TOKİ Seyir Tepesi, Hisar Caddesi ve Şehir Sokak çevresinde denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde, 45 şahıs ve 20 araç sorgulandı ve bir araca para cezası uygulandı.

Eskişehir'de şehir manzarasına araçlarla gelerek alkollü içecek içen ve çevreye rahatsızlık veren şahıslara polis ekiplerince denetimler devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre, Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Karapınar Mahallesi TOKİ Seyir Tepesi, Hisar Caddesi ve Şehir Sokak çevresinde denetim gerçekleştirildi. Denetimlerde, şehir manzarasına araçlarla gelerek çevreye rahatsızlık verdiği belirlenen 45 şahıs ve 20 araç sorgulanırken, 1 araca muayenesinin geçerlilik süresinin dolmasından bin 506 TL para cezası uygulandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Odunpazarı Karapınar Eskişehir Güvenlik Trafik 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title