Haberler

Erzurum'da Göç İle Mücadele Denetimleri Yoğunlaştırıldı

Güncelleme:

Erzurum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, göç ile mücadele çalışmaları kapsamında kent merkezindeki denetimlerini yoğunlaştırıyor. Göç İdaresi Başkanlığı tarafından tahsis edilen mobil araç ile yapılan denetimlerde 25 yabancı uyruklu şahıs kontrol edildi ve kaçak göçmenler göç idaresine teslim edildi.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü ekipleri göç ile mücadele çalışmaları kapsamında kent merkezindeki denetimlerini yoğun olarak sürdürüyor.

Göç İdaresi Başkanlığı tarafından Erzurum Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü emrine tahsis edilen göç ile mücadele amacıyla kullanılacak olan mobil aracın Muratpaşa Mahallesi Havuzbaşı Kent Meydanı'nda konuşlandırılmasıyla birlikte denetimler yoğunlaştırıldı. Yapılan çalışma kapsamında Yakutiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bölge genelinde yapılan denetimler neticesinde toplamda 25 yabancı uyruklu şahıs gerekli kontrollerin yapılabilmesi için Havuzbaşı Kent Meydanı'nda kurulan Mobil İl Göç aracına getirildi. Yapılan kontroller neticesinde şahısların herhangi bir olumsuzluklarının olmadığı belirlenirken, kaçak göçmenlerin göç idaresine teslim edilmekte olduğu belirtildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Erzurum Göçmenler 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title