Haberler

Yangın Anı Kamerada! Bahçelievler'deki Yangın Mahalleliyi Sokağa Döktü

Güncelleme:

Bahçelievler'de 5 katlı bir apartmanın çatısında çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü. Mahalleli panikle yangının söndürülmesini izledi. Vatandaşlar yangın anını cep telefonuyla kaydetti.

Bahçelievler'de 5 katlı bir apartmanın çatısında çıkan yangın nedeniyle vatandaşlar büyük bir panikle evlerinden çıkarak sokağa indi. Vatandaşların söndürme çalışmalarını meraklı gözlerle izlemesi dikkat çekerken, binanın çatısındaki yangın bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

YANGINI GÖREN VATANDAŞLAR, PANİKLE SOKAĞA İNDİ

Yangın, saat 01: 00 sıralarında Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi Aynur sokakta bulunan 5 katlı apartmanda meydana geldi. Binanın çatısından dumanların yükseldiği gören vatandaşlar büyük bir panikle evlerinden çıkarak sokağa indi.

SOKAĞA DÖKÜLEN MAHALLELİ YANGININ SÖNDÜRÜLMESİNİ İZLEDİ

Durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildiren vatandaşlar panikle sokak üzerinde beklemeye başladı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmesinin ardından sokak üzerinde kısa süreli yaşanan panik daha sonra sona erdi.

CEP TELEFONU KAMERASINA KAYDEDİLDİ

Evlerinden çıkarak sokağa inen vatandaşlar söndürme çalışmalarını meraklı gözlerle izlemesi dikkat çekerken, yangın esnasında evlerinden çıkan vatandaşlar yeniden evlerine girdi. Apartmanın çatısında çıkan yangın ise cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bahçelievler İstanbul 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title