Haberler

Aydın'da göçmen kaçakçılığı suçundan aranan şüpheli yakalandı

Güncelleme:

Aydın'ın Efeler ilçesinde göçmen kaçakçılığı suçundan 14 yıl hapis cezasıyla aranan bir şüpheli, ticari takside yakalandı. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda şüpheli gözaltına alındı ve cezaevine gönderildi.

Aydın'ın Efeler ilçesinde göçmen kaçakçılığı suçundan 14 yıl hapis cezasıyla aranan bir şüpheli, ticari takside yakalandı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Edinilen bilgiye göre Efeler ilçesinde yunus ekipleri, şüphelendikleri bir ticari taksiyi durdurdu. Yapılan incelemede takside hakkında Didim İlamat ve İnfaz Bürosunca göçmen kaçakçılığı suçundan 14 yıl hapis cezası ile aranan N.K. isimli şahsın bulunduğu tespit edildi. Yakalanarak gözaltına alınan şüpheli işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Göçmen Efeler Aydın Suç 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title