Haberler

Antalya'da Kaçak Sigara Operasyonu: 860 Kilo Tütün ve 730 Bin Makaron Ele Geçirildi

Güncelleme:

Antalya'da jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, Konyaaltı ve Aksu ilçelerindeki şahısların imalathane kurarak ürettiği kaçak sigaralar ele geçirildi. Operasyonda 860 kilo kıyılmış tütün ve 730 bin makaron bulundu. 2 şüpheli gözaltına alındı.

Antalya'da jandarma ekiplerinin iki ilçede gerçekleştirdiği kaçak sigara operasyonunda 860 kilo kıyılmış tütün ve 730 bin makaron ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kom Şube Müdürlüğü ile Konyaaltı ve Aksu ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Konyaaltı ve Aksu ilçelerinde 2 şahsın iş yeri ve ikametgahında imalathane kurarak ürettiği sigaraları piyasaya süreceği bilgisini aldı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla şüphelilere ait ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 295 bin 800 dolu makaron, 435 bin boş makaron, 860 kilogram kıyılmış tütün, 650 bandrol, 5 sigara dolum makinesi, sigara paketleme makinesi ve kompresör ele geçirildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Konyaaltı Jandarma Makaron Antalya 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title