Haberler

Ankara'da şizofren kızın çıkardığı yangında 91 yaşındaki annesi öldü

Güncelleme:

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir apartmanda iddiaya göre şizofren bir kadının çıkardığı yangında 91 yaşındaki annesi öldü. Ayrıca 1'i bebek 10 kişi dumandan etkilendi.

Ankara Çankaya'da şizofren olduğu belirtilen 36 yaşındaki Özlem Koçer, henüz bilinmeyen bir nedenle apartmanın 2. katında oturdukları dairede yangın çıkardı. Alevlerin büyümesi üzerine dumanlar bütün binayı sardı. Yatağa bağımlı olan 91 yaşındaki annesi ise öldü.

APARTMANI DUMAN SARDI

Yangın, saat 04.30'da Ankara'nın Çankaya ilçesi Ayrancı Semtinde bulunan Örgü Sokak'ta 6 katlı bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre şizofren olduğu belirtilen 36 yaşındaki Özlem Koçer, henüz bilinmeyen bir nedenle apartmanın 2. katında oturdukları dairede yangın çıkardı.

Ankara'da şizofren kızın çıkardığı yangında annesi öldü

Alevlerin büyümesi üzerine dumanlar bütün binayı sardı. Balkonlarda mahsur kalan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis, UMKE ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi.

Ankara'da şizofren kızın çıkardığı yangında 91 yaşındaki annesi öldü

BEBEK DE ETKİLENDİ

Apartmanın her yerini kaplayan dumanlardan etkilenen 1'i bebek olmak üzere toplam 10 kişi ambulanslarda tedavi edildi. Sağlık ekipleri, olay yerinde ilk müdahalesini yaptığı vatandaşlardan bir kısmını tedbir amaçlı ambulanslar ile çevre hastanelere sevk etti. Öte yandan yangına müdahale eden itfaiyecilerden de dumandan etkilenerek ambulansta tedavi edilenler oldu.

Ankara'da şizofren kızın çıkardığı yangında annesi öldü

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışmaları sonucunda kontrol altına alınan yangın sırasında bina tahliye edildi. Bir süre teras ve balkonlarda mahsur kalan vatandaşlar dumanların arasında kalarak itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

KIZI EVİ YAKTI

İddiaya göre 36 yaşındaki şizofren hastası Özlem Koçer, henüz bilinmeyen bir nedenler 2. Katta bulunan dairelerinde yangın çıkardı. İtfaiye ekipleri Özlem Koçer ve babasını yanmaktan son anda kurtarırken yatağa bağımlı hasta olan 91 yaşındaki Hava Koçer içerde kaldı. Yoğun duman ve alevlerin arasında kalan talihsiz kadın feci şekilde can verdi.

Ankara'da şizofren kızın çıkardığı yangında annesi öldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çankaya Ankara Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500

Yorumlar (6)

Damla amipak:

Yanarak ölenler şehittirler. Dumandan boğularak ölenler de şehittirler. Ruhları şad olsun.

5
4
yanıtYanıtla
ŞİZOFREN:

Duman şehidi. . . Dünya safralarını atıyor. Şehitlik o kadar ucuz mu?

yanıt0
yanıt2
Abyser:

Şehitlik böyle herkese dağıtılıyor mu

1
5
yanıtYanıtla
NİYAZİ:

Her şeyin şehidini çıkardılar ya yeni tipler. DÜşman zulmunde yanan, cihad ederken Allah yolunda ÖLENE ŞEHİT denir geri kalana NİYAZİ denir.

yanıt0
yanıt2
Adınızı Yazın:

insanoğlu betonlara sıkıştırldıkça böyle vakalar daha da çoğalır . . nerde toprak, ağaç, bahçe , doğal hayat, çiçekler, çimen

2
1
yanıtYanıtla
Sedat:

Şehit var şehit var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title