Haberler

Ankara'da Park Halindeki Aracın Camını Kırarak Tablet Çalan Şüpheliler Yakalandı

Güncelleme:

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir aracın camını kırarak içinde bulunan tablet çalan şüpheliler, polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin itirafı üzerine çalınan tablet sahibine teslim edildi.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde park halinde bulunan aracın camını kırarak tablet çalan kişiler yakalandı.

Edinilen bilgilere göre,bir alışveriş merkezinin otoparkında bulunan otomobilin arka camı kırılarak araç içinde bulunan tablet çalındı. Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlileri güvenlik kameralarını inceleme altına aldı ve çalışmalar sonucu hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların gri bir araç ile olay yerinden ayrıldığı tespit edildi. E.K. ve kız kardeşi D.Y. isimli şüphelilerin Altındağ ilçesinde olduğunu tespit eden ekipler belirlenen adrese operasyon gerçekleştirdi. Şüpheliler hırsızlık konusunu itiraf etti ve ikamet aramasında bulunan tablet sahibine teslim edildi. Gözaltına alınan şahıslar Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Etimesgut Ankara Güvenlik Hırsızlık Suç Operasyon 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title