Haberler

4 Dakikada At Arabalı Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

4 dakikada at arabalı hırsızlık güvenlik kamerasında Isparta kent merkezinde at arabalı şahıslar tarafından bir evin bahçesinde meydana gelen hırsızlık olayı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

4 dakikada at arabalı hırsızlık güvenlik kamerasında

Isparta kent merkezinde at arabalı şahıslar tarafından bir evin bahçesinde meydana gelen hırsızlık olayı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Yaklaşık 4 dakika içerisinde yapılan hırsızlık olayı sonrası şüphelilerden biri fark ettiği güvenlik kamerasını kırdıktan sonra beraberindekilerle birlikte hızla kaçtı.

ISPARTA - Isparta'da geçtiğimiz gün sabaha karşı at arabalarıyla bir evin bahçesinde bulunan demir malzemeleri çalan maskeli hırsızlar, güvenlik kameralarına yakalandı. Yedişehitler Mahallesi 2962 Sokağa gelen at arabalı şahıslar, bir evin bahçesinde bulunan demir malzemeleri çaldı.

4 dakikada çaldılar

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, saat 06.36 sıralarında at arabasıyla yüzleri maskeli biri kadın, 3 kişinin sokağa girdiği görülüyor. Hırsızlık olayı yaklaşık 4 dakika sürüyor.Atları ses çıkarmaması için nalsız olan ve at arabasının tekerlek sesi çıkmaması için de otomobil lastiği bulunduğu gözlenen hırsızlar, sokağın ortasında duruyor.M.B.'ye ait evin bahçe kısmında bulunan demir kapı, tahta, boya ve buldukları çeşitli hırdavat malzemelerini çalan şahıslar, daha sonra çaldıklarını at arabalarına taşıyor.

Bir süre sonra hırsızlık yaptıkları evin karşısında bulunan ve aynı şahsa ait evin önündeki güvenlik kameralarını fark eden hırsızlardan kadın şüphelinin, eline aldığı demir çubukla kameralardan birini tek hamlede kırdığı görülüyor. Ancak, o kameranın kırılış anı da farklı bir açıda bulunan başka bir kamera tarafından an be an görüntüleniyor.

Güvenlik kamerası kayıtlarında daha sonra ise hırsızlık yapan kişilerin at arabalarına binerek hızla uzaklaştıkları görülüyor.

Olayın gerçekleştiği günün sabahında evinin önünde bulunan kameralardan birinin kırıldığını fark eden ev sahibi M.B., kayıtları kontrol ettiğinde sabah saatlerinde hırsızlık olayının yaşandığını fark etti.

Durumun polise haber verilmesi üzerine eve gelen emniyet ekipleri, bölgede incelemelerde bulunarak, güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldılar.

Öte yandan, mağdur ev sahibinin konuyla ilgili şikayetçi olduğu belirtilirken polis güçleri hırsızlık şüphelilerini yakalama çalışması başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Isparta 3. Sayfa Haberler

Erdoğan'ın imzasıyla 5 isim görevden alındı! Devlet Denetleme Kurulu Başkanlığı'na Salih Tanrıkulu atandı

Erdoğan'ın imzasıyla 5 isim görevden alındı! Devlet Denetleme Kurulu Başkanlığı'na Salih Tanrıkulu atandı

Gürültü tartışmasında kan aktı! Ağabey kardeşini silahla vurarak öldürdü

Gürültü tartışmasında kan aktı! Ağabey kardeşini silahla vurarak öldürdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TAKVİMİ 2024! Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli ikramiyesi sorgulama Fenerbahçe seçimi ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe başkanlık seçimi hangi gün, nerede yapılacak? Burcu Kara ne ameliyatı oldu? Burcu Kara'nın sağlık durumu nasıl? Işın Karaca kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Işın Karaca kaç yaşında, nereli? Işın Karaca biyografisi! Zaha, Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Zaha sosyal medya hesabında ne paylaştı? Ali Koç kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Ali Koç kaç yaşında, nereli? Ali Koç biyografisi! 7 HAZİRAN BURÇ YORUMU | Burçları bugün neler bekliyor? AŞK, PARA, SAĞLIK , KARİYER… DİLAN POLAT DAVASINDA YENİ DETAY! Dilan Polat davası hakimi neden çekildi? Dilan Polat'ın avukatı ne dedi, hakim neden davadan çekildi? Kızılcık Şerbeti izle! #128250 Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? Resmi Gazete'de Denetleme Kurulu (DDK) Başkanı atama kararı! Resmi Gazete bugün (7 Haziran) kararları neler? 7 HAZİRAN YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, TRT, NOW Cemal Reşit Rey Konser Salonu nerede? Hangi okul öğrencilerin üzerine dev ekran düştü? GELİNİM MUTFAKTA 7 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün akşam kim veda etti? 7 Haziran Survivor elenen isim! MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 7 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
Şişli'de mezuniyet töreninde dev ekran öğrencilerin üzerine düştü: 6 yaralı

Şişli'de mezuniyet töreninde dev ekran öğrencilerin üzerine düştü: 6 yaralı

title