Haberler

3 Çocuk Annesi, Eşinin Sağlığına Kavuşmasını Bekliyor

KAHRAMANMARAŞ'ta, 42 yaşındaki Yaşar Ardıç, 6 ay önce beyninde oluşan tümör nedeniyle yatağa bağlı kaldı.

KAHRAMANMARAŞ'ta, 42 yaşındaki Yaşar Ardıç, 6 ay önce beyninde oluşan tümör nedeniyle yatağa bağlı kaldı. Hepsi de doğuştan görme engelli 3 çocuk annesi 36 yaşındaki Emine Ardıç ise 16 yıllık hayat arkadaşının beynindeki tümörün alınması durumunda sağlığına kavuşacağını söyledi.

Mobilya ustası 3 çocuk babası Yaşar Ardıç, 6 ay önce rahatsızlandı. Yakınları tarafından hastaneye götürülen Ardıç'a beyin tümörü teşhisi konuldu. Zaman içerisinde ayağa kalkamayarak yatağa bağımlı olan Yaşar Ardıç bir dizi ameliyat geçirdi ancak sağlığına kavuşamadı. 3'ü de doğuştan görme engelli olan çocukları Abdulbaki (15), Bilal Taha (8) ve Yusuf (6) ile eşine bakmaya çalışan Emine Ardıç, eşinin sağlığına kavuşmasını istiyor.

Çocuklarından Abdulbaki ile Yusuf'un aynı zamanda zihinsel engelli olduğunu belirten Emine Ardıç, eşi yatağa mahkum olunca çoğu zaman çocuklarının ikisini bakmak için annesine götürdüğünü söyledi. 2 çocuğu için ödenen engelli maaşı ve kendisinin aldığı bakıcı maaşı ile geçimini sağladıklarını belirten Emine Ardıç, şunları söyledi:

"Eşim Gaziantep'te 3 defa ameliyat oldu ancak riskli olduğu için tümörü alamadılar. İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerdeki hastanelerde tümörü alabileceklerini ve sağlığına kavuşma şansının olduğunu söylüyorlar. Çocuklarım engelli ve maddi durumumuz kötü olduğu için götüremiyorum. Ben para istemiyorum, yetkililerden eşimi ameliyat ettirmelerini istiyorum. Eşim sağlığına kavuşup başımızda dursun başka bir şey istemiyorum." - Kahramanmaraş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Murat Erat Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024?
Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title