Haberler

    2018 Yılbaşı Programları

    2018 yılbaşı programları açıklandı. Yepyeni bir seneye adım atacağımız yılbaşı günü insanların aklında tek bir soru işareti var, yılbaşında kim nerede çıkıyor? 2017'nin stresini eğlenerek atmak isteyenler için 2018 yılbaşı programlarını derledik. İşte hangi ünlü nerede çıkıyor sorusunun cevabını vererek derlediğimiz 2018 yılbaşı programları.

    Yılbaşında insanlar 2017 yılının stresini atmak için eğlenceli mekanlara yöneliyorlar.  Bu sene yılbaşı pazar gününe denk geliyor ve pazartesi günü ise resmi tatil olması herkes için büyük bir avantaj sağlıyor.  Bu nedenden dolayı insanlar yılbaşında kim nerede çıkıyor, ünlülerin sahne programları neler diye merak ederek 2018 yılbaşı programlarını merak ediyor.

    Biz de tüm bu soruların cevabını vererek 2018 yılbaşı programlarını sizler için derleyip bir araya getirdik.

    Yılbaşı programları 2018 nasıl olacak?

    Tarkan 2018 yılbaşı programında Kıbrısta sahne alacak. Bu sene Kıbrıslı hayranlarıyla bir araya gelecek olan Tarkan'ın sahne ücretinin 300 bin Euro yani yaklaşık 1.3 milyon TL olduğu açıklandı.

    Hadise nerede çıkacak?

    Bu yılbaşı hadise geleneği bozmuyor ve Azerbaycan'da hayranlarıyla buluşuyor.  Şampiyon şarkısıyla gündemde bomba etkisi yaratan hadisenin 2018 yılbaşı programında alacağı ücret,  1 milyon TL olacak.

    Ziynet sali

    Ziynet Sali bu yılbaşı Adana'da sahne alacak. 2018 yılbaşı programında Adana'da sahne alacak sanatçının ne kadar ücret alacağın henüz bilinmiyor. Enbe orkestrası belek sueno delux otel 2018 yeni yıl partisinde sevenleri ile buluşuyor..

    Candan erçetin

    Candan Erçetin de Tarkan gibi Kıbrıs'ta 2018 yılbaşında kıbrısta sahne alacak isimlerden.  2018 yılbaşı programında kıbrısta sahne alacak usta sanatçının ne kadar ücret alacağı ise bilinmiyor. Gülben Ergen 2018 yılbaşı gecesi Arkın Palm Beach Kıbrıs Magosa'da sahne alacak..

    Gülben ergen

    Lara 2018 yılbaşı konseri Avantgarde Hotel ve Resort Kemer Antalya da sahne alacak…

    Kubat

    2018 yılbaşı programında kubat bodrumda sahne alacak.

    Fatih Ürek

    Fatih Ürek'te Candan Erçetin ve Tarkan gibi 2018 yılbaşı programında kıbrısta çıkacak ünlüler arasında yer alıyor.

    Demet akalın

    Demet akalın İstanbul'da sahne alacak.

    Aşkın Nur Yengi

    Aşkın Nur Yengi 2018 yılbaşında kıbrısta sahne alacak.

    Bülent Ersoy

    Türk sanat müziğinin diva ismi Bülent Ersoyda 2018 yılbaşı programında antalyada sahne alacak isimler arasında yer alıyor. Bülent Ersoy 2018 Yılbaşı partisi Antalya Larada

    Petek dinçöz

    Petek Dinçöz Polat Thermal Hotel 2018 Yeni yıl eğlencesinde Pamukkale Denizli de..

    Burak Kut

    2018 Yılbaşı Ankara'da Crowne Plazada sahne alacak…

    Ebru Gündeş

    Yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta sahneye çıkacak olan isimlerden biri de Ebru Gündeş. Kızının babası Reza Zarrab ile boşanma arifesinde olan sanatçı sahnesi için 1 milyon TL alacak.

    Rober Hatemo

    Rober Hatemo istanbul'da hayranlarıyla buluşacak.

    Deniz seki

    Deniz Seki de Kıbrıs'ta sahne alacak.

    Yıldız Tilbe

    Yıldız Tilbe İstanbul'da sahne alacak.

    Belediyelerin yılbaşı programları nasıl olacak?

    Belediyelerin düzenleyeceği 2018 yılbaşı programı tarihi henüz belirlenmedi.  Geçen yıl belediyenin düzenlemiş olduğu yılbaşı programına hande yener sahne almıştı. Ancak 2018 belediyenin düzenleyeceği yılbaşı programında henüz hangi sanatçının çıkacağı belli değil.

    2018 Yılbaşı programında hangi ünlü nerede çıkacak sorusunun cevabını öğrendiğinize göre yılbaşının ne olduğu, yılbaşının neden kutlandığı hakkında kısaca bilgi verelim.

    Yılbaşı nedir?

    Yılbaşı genellikle yeni bir yılın başlangıcı olarak kabul edilerek gelecek yıla keyifli ve mutlu bir şekilde girmek için inanlar tarafından kutlanır.  Yıllık takvimi kullanan tüm kültürler yılbaşını kutlarlar.

    Noel nedir?

    Noel ise yılbaşından farklı olarak kutlanılan bir dini bayram olarak kabul edilir.  Hıristiyan olan toplumlar tarafından dini olarak kutlanılan bir bayram olarak kabul edilir. Noel ve yılbaşı bu açıdan birbirleriyle farklılık göstermektedir.

    Ancak bazı toplumlarda yılbaşı ve noel birleştirilerek kutlanır.  Yılbaşında alınan hediyeler ve ağaç süsleme gibi aktiviteler yılbaşı aktivitesi değil tüm dünyada Noel aktivitesi olarak kabul edilmektedir.

    Kaynak: Pembenar / Kadın

    Yılbaşı Kıbrıs Tarkan Kadın Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title