Haberler

2012 YGS, LYS ve SBS Ödül Törenine GKV Damgası

Güncelleme:

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları il genelinde başarılı olan öğrenciler için düzenlenen ödül töreninde gövde gösterisi yaptı.

2012 LYS ve Sbs'ye damga vurarak rekor derecede başarı elde eden Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları il genelinde başarılı olan öğrenciler için düzenlenen ödül töreninde gövde gösterisi yaptı. Şehitkamil Kaymakamlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen LYS ve Sbs'de ilk bine giren öğrenciler için düzenlenen ödül töreninde dağıtılan toplam 36 ödülün 13'ünü GKV'liler alarak yeni bir rekora imza attı.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr Atanur Vergili "Bu yıl da SBS ve LYS'de ki GKV başarı geleneği sürmüş ve öğrencilerimiz ulusal, bölgesel ve il genelinde önemli başarılarıyla Gaziantep'in eğitim alanındaki çıtasını yükseltmiştir. 2012 YGS'de GKV Özel Fen Lisesi öğrencileri Asuhan PAR YGS 3-4-5'te il birincisi, YGS 6'da il ikincisi, YGS 1'de il üçüncüsü, Merve BAYRAM YGS 2'de il ikincisi, YGS 1-6'da il dördüncüsü olmuştur. Öğrencilerimiz YGS'de ilk binde 25 derece, ilk beş binde 87 derece ve ilk on binde 122 derece elde etmiştir. Bu sonuçlara göre, GKV Özel Fen Lisesi 2012 YGS' de ilimizdeki 117 lise arasında tüm puan türlerinde il birincisi olmuştur. 2012 LYS sonuçları da GKV Özel Liseleri için gurur vericidir. GKV Özel Liseleri bu sınavda ilk binde 6 öğrenci 24 derece, ilk iki binde 12 öğrenci 41 derece, ilk üç binde 15 öğrenci 55 derece, ilk beş binde 21 öğrenci 92 derece ve ilk on binde 32 öğrenci 138 dereceyle ilimizde yine en iyi sonuca ulaşmıştır. 2012 LYS' de dereceye giren öğrencilerimizin isimleri, puan türleri ve puanları şöyledir: Anıl Kaplan Y-MF-2 puan türünde 550,958 puanla Türkiye 56. ve il birincisi, Y-MF-3 puan türünde 550,221 puanla Türkiye 64. , Y-MF-4'te 548,391 puanla Türkiye 96. ve il birincisi, Y-MF-1'de 547,517 puanla Türkiye 136. ve il birincisi olmuştur. Öğrencilerimiz Burak Geçer Türkiye 241. Asuhan Par Türkiye 467., Berken Gür Türkiye 484., Mert Balim Türkiye 513. ve Mehmet Kurt Türkiye 619.'su olarak ilk binde yer almıştır.

Öte yandan, Türkiye genelinde 1.075. 533 öğrencinin girdiği 2012 SBS'de iki öğrencimiz Büşra Abdülkadiroğlu ve Şenel Sözmen tam puanlı öğrenciler arasında yer almıştır. GKV öğrencileri Büşra Abdülkadiroğlu Türkiye 5. ve Gaziantep il birincisi, Irmak Dai Türkiye 46. ve Gaziantep il ikincisi, Şenel Sözmen Türkiye 199 ve Gaziantep il dördüncüsü, Hıdır Deniz Yeral Türkiye 297. ve Gaziantep il sekizincisi, Yusuf Mert Gezer Türkiye 952. ve Gaziantep il on yedincisi olmuştur. Gaziantep il genelinde ilk on'a giren öğrenci oranımız %40'la ulaşılması çok zor bir derecedir. 2012 SBS' de ilk 100 öğrencimizin OYP ortalaması 458,583 ve 8. Sınıf Puan ortalaması 457,812 olarak gerçekleşmiştir. GKV Özel Okulları ilimizde ve ulusal ölçekte başarılarıyla sürekli önde olan, saygın bir eğitim kurumu kimliği kazanmıştır. Öğrencilerimizin 2009 SBS' de Türkiye 3.'lüğü, 2010 SBS' de Türkiye 16.lığı ve Türkiye 19.luğu başarılarımızdan yalnızca birkaç tanesidir. Elde edilen bu başarılar planlı ve istikrarlı çalışmanın, yarım asırlık bilgi birikimi ve deneyim yanında yüksek hedefler konularak bu hedeflere büyük bir kararlılıkla yürümenin sonucudur"dedi.

Şehitkamil Kaymakamlığı, Şehitkamil Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2012 YGS, LYS ve SBS'de ilk bine giren öğrenciler için düzenlenen ödül töreninde gözler GKV'li şampiyonlara çevrilirken dağıtılan ödüllerin büyük kısmının GKV'liler tarafından alınması güne damgasını vurdu.

Başarılı öğrencileri tebrik eden Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın "Sizler bizim yüz akımızsınız. Başarısızlığın konuşulduğu şu günlerde sizlerin başarısı çok anlamlıdır. Hepinizi yürekten kutluyorum. Sizler başarılarınızla eğitimin öncülerisiniz" dedi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'da GKV'lileri kutlayarak dereceye giren öğrencilere tablet bilgisayar hediye etti. İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin'de elde edilen derecelerin bireysel anlamda küçümsenemeyecek sonuçlar olduğunu ifade ederek "Bireysel başarılar açısından Gaziantep başarılı bir ildir. Bundan sonraki hedefimiz azim ve kararlılıkla, sabırla bu başarıları kitlesel alanlara yöneltmektir" dedi. Çeşitli ödül alan GKV'liler tören sonunda sahnede bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şehitkamil Gaziantep Türkiye SBS Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
title