Haberler

14 Yaşındaki Çobanın Esrarengiz Ölümü

Güncelleme:

Nusaybin'e bağlı Topaçlı köyünde çobanlık yapan Halil Çelik, koyunlarını otlattığı sırada esrarengiz bir şekilde ölmüş olarak bulundu.

Mardin'in Nusaybin İlçesi'ne bağlı Topaçlı Köyü'nde çobanlık yapan 14 yaşındaki Halil Çelik, koyunlarını otlattığı sırada esrarengiz bir şekilde ölmüş olarak bulundu.Nusaybin İlçesi'ne bağlı Topaçlı Köyü'nde yaşayan ve çobanlık yapan 14 yaşındaki Halil Çelik, koyunlarını otlattığı kırsal alanda ölü olarak bulundu. Dün sabah saatlerinde koyunlarını otlatmak için ahırdan çıkararak kırsal alana götüren Halil Çelik'in babası Abdullah Çelik, öğlen saatlerinde başlayan yoğun yağışla cep telefonuyla oğlunu aramaya başladı. Ancak her defasında cevap alamayan baba Çelik, dürbünle koyunların bulunduğu bölgeyi tespit etti. Daha sonra buraya gelen baba Çelik, oğlunun cansız bedeniyle karşılaştı. Köylülere ve ambulansa haber verdikten sonra oğlunun cansız bedenini omuzuna alarak taşıyan baba Çelik, yarı yolda cesedi almaya gelen ambulans ile karşılaştı. Oğlunun cesediyle birlikte Midyat Devlet Hastanesi'ne gelen baba Çelik, burada sinir krizleri geçirdi.

Nusaybin Devlet Hastanesi morgunda yapılan ilk incelemede Halil Çelik'in vücudunda herhangi bir darp izinin bulunmadığı belirtildi. Halil Çelik'in cesedi, gerçek ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Öte yandan Halil Çelik'in amcası Nasrettin Çelik'in de 7 yıl önce aynı yerde koyunlarını otlatırken kalp krizinden öldüğü öğrenildi. Halil Çelik'in de yaşamını yitirdiği saatlerde yoğun yağışla birlikte şimşeklerin sık sık çaktığı ve Halil Çelik'in de korkudan kalp krizi geçirmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Güvenlik güçlerinin, Halil Çelik'in ölümü ile ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halil Çelik Nusaybin Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title