Haberler

14 Mart Tıp Bayramına Doğru

CHP Mersin Milletvekili Ali Oksal, Sağlık Çalışanlarının, Hükümetin Yanlış Sağlık Politikaları Yüzünden, Bir Çözümsüzlük Yığını Arasında Çaresiz Kaldıklarına İddia Etti.

CHP Mersin Milletvekili Ali Oksal, sağlık çalışanlarının, hükümetin yanlış sağlık politikaları yüzünden, bir çözümsüzlük yığını arasında çaresiz kaldıklarına iddia etti.

Oksal, yaptığı yazılı açıklamada, bütün bilim dallarının, insanlık için önemli olduğunu vurgulayarak, tıp alanın ise bu konuda ayrıcalıklı bir yere sahip olduğunu belirtti.

Tıp alanında çalışan kişilere, ağır bir sorumluluk ve özveri yüklendiğini ifade eden Oksal, "Önce insan ve hayatı diyen bu mesleğin onurlu üyelerini, dünyanın en güzel ve kutsal mesleğini yaptıkları için kutluyorum" görüşüne yer verdi.

Tıp çalışanlarının "kutsal" bir görevi yerine getirdiğini vurgulayan Oksal, sağlık çalışanlarının, hükümetin yanlış sağlık politikaları yüzünden, bir çözümsüzlük yığını arasında çaresiz kaldıklarına savundu.

- MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title