Haberler

    10 Kişilik Hollanda Beraberliğe Razı: 0-0

    Hollanda'nın 55 dakika boyunca 10 kişiyle mücadele ettiği maçta gol sesi çıkmadı.

    2014 Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Hollanda ve Kolombiya'yı karşı karşıya getiren mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

    Hollanda'da Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yıldız isimleri Dirk Kuyt ve Wesley Sneijder sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda yer almazlarken, Teknik Direktör Louis van Gaal genç oyunculardan kurulu bir ilk 11'le sahaya sürdü takımını.

    Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Hollanda olurken, Kolombiya ise net gol pozisyonu üretmekte bir hayli zorlandı. 7. dakikada Lens'in pasında ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Van der Vaart'ın vuruşunda top direkten geri geldi.

    16. dakikada Schaars'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Lens, müsait pozisyonda topu auta gönderdi. Genç forvet oyuncusu, 35. dakikada ise direkt olarak gördüğü kırmızı kartla takımını sahada 10 kişi bıraktı. İlk yarının geri kalan bölümlerinde de gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odalarına golsüz eşitlikle girdiler.

    Maçın ikinci yarısında ise Kolombiya 10 kişilik rakibi karşısında baskısını artırsa da, 46'da Radamel Falcao, 59'da da Torres ile yakaladığı fırsatlardan sonuç alamadı ve 90 dakika golsüz eşitlikle sona erdi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Galatasaray Fenerbahçe Kolombiya Hollanda Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title