Haberler

Zonguldak'ta Amatör Küme Maçında Kavga

Zonguldak'ta 1. Amatör Kümede Zonguldak Belediyespor ile Akınspor Arasında Oynanan Maçının Bitiş Düdüğünün Ardından Tribünde Kavga Çıktı.

Zonguldak'ta 1. Amatör kümede Zonguldak Belediyespor ile Akınspor arasında oynanan maçının bitiş düdüğünün ardından tribünde kavga çıktı.

Deplasmanlı Amatör Süper Lig'deki müsabakada Zonguldak Belediyespor ile Akınspor karşı karşıya geldi. Maçın henüz ilk dakikasında konuk takım Akınspor'un Uğur'un ayağından bulduğu ve 30. dakikada penaltıdan Arda'nın attığı golle 2-0 öne geçmesi nedeniyle maçtaki tansiyon arttı. Maç içerisinde futbolcular kendi aralarında ve hakemlerle tartışmalar yaşadı. Ev sahibi takım 78. dakikada Ali Mahmut'un attığı golle farkı 1'e indirirken, maçın tansiyonu daha da arttırdı. Golden önceki pozisyonun faul olduğunu iddia eden Akınspor antrenörü Ahmet Terzi, maçın orta hakemi Serdar Yılmaz'a tepki gösterdi. Hakem Yılmaz, uyarılarına rağmen tepkisini sürdüren antrenör Terzi'yi dışarı attı. Bu esnada Akınsporlu yedek oyuncu Murat Likoğlu, maçın orta hakemine küfür edince kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol olmayınca Akınspor, Zonguldak Belediyespor'u 2-1 yenmeyi başardı.

Maç bitiminden sonra iki takım futbolcuları arasında başlayan sözlü tartışmanın tribünlere de sıçraması sonucu olaylar çıktı. Akınspor ile Zonguldak Belediyesporlu taraftarlar arasındaki tartışmanın büyümesi üzerine yumrukların konuştuğu kavgada, taraftarları polis güçlükle ayırdı.

(SD-İÇ-İK-FS-FS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title