Haberler

Zabıtalar Okul Servisi ve Kantinleri Denetledi

Mardin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, öğrencilerin güvenliği ve hijyeni için okul kantini ve servisleri denetledi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, öğrencilerin güvenliği ve hijyeni için okul kantini ve servisleri denetledi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekipler, okulların yeni eğitim ve öğretim yılına başlamasıyla beraber servis ve okul kantinlerinde de denetimlerini arttırdı. Zabıta birimleri şehir genelinde çeşitli okul ve bölgelerde yapılan denetimler ile öğrencilerin okul hayatlarına olumlu katkı sağlıyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, "İlimizde Zabıtanın görev ve sorumluluk alanında olan her konuda titiz bir çalışma sürdürüyoruz. Gerek rutin denetimlerimiz gerekse vatandaş şikayetlerini gözeten bir yapıda çalışmalar yapıyoruz. Öte yandan trafik konusunda da aktif bulunuyoruz. Biz öğrencilerimiz içinde titizlikle denetimler sağlıyoruz" dedi.

"Denetimler sürecek"

Zabıta ekiplerinin hemen hemen her gün kantin ve servis denetimi yaptığına vurgu yapan Yaman, "2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlamasının akabinde yüz binlerce öğrencimiz eğitim hayatına devam etmektedir. Biz öğrencilerimizin okullarına giderken ve okullarında sıkıntılar ile karşılaşmaması için çaba veriyoruz. Bu düşünceyle okul servisleri ve okul kantinlerini denetliyoruz. Birimlerimiz il genelinde yaptığı çalışmalar ile eğitim ve öğretime bir nevi katkı vermektedir. Çalışmalarımız ara vermeden sürecek. Vatandaşlarımızın gördükleri aksaklıkları bizlere bildirmelerini temenni ediyoruz" diye konuştu. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zabıta Mardin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title