Haberler

Yurtta Kış

Afyonkarahisar kent merkezinde kar kalınlığı 25 santimetreye ulaştı.

Afyonkarahisar'da gece başlayan kar yağışı ve tipi, hayatı olumsuz etkiliyor.

Meteoroloji Bölge Müdür Vekili Mustafa Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışı ve tipinin il genelinde etkili olduğunu söyledi.

Kent merkezinde kar kalınlığının 25 santimetreye ulaştığını belirten Yılmaz, yağışın 12 Şubat akşamına kadar sürmesini beklediklerini anlattı.

Yılmaz, hava sıcaklıklarının hissedilir derecede düşeceğini ve yaklaşık bir hafta sıfırın altında seyredeceğini öngördüklerini sözlerine ekledi.

Karayolları, belediye ve İl Özel İdaresi ekipleri, kent merkezi, devlet yolu ve köy yollarını açık tutmak için kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Afyonkarahisar-Ankara karayolundaki Köroğlu Beli ile Afyonkarahisar-Kütahya karayolundaki Bayramgazi ve Anıtkaya köyü mevkilerinde de buzlanma ve tipi görüldüğü, söz konusu bölgelerde ulaşımın zaman zaman aksadığı belirtildi. Trafik polisleri, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title