Haberler

Yüksekovadaki Yangın Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı

Yüksekovadaki yangın tatbikatı gerçeğini aratmadıHAKKARİ - Hakkari'nin Yüksekova Devlet Hastanesinde yapılan yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı.

Yüksekovadaki yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı

HAKKARİ - Hakkari'nin Yüksekova Devlet Hastanesinde yapılan yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı.

Yüksekova Devlet Hastanesinde, hastane personeli tarafından yapılan yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı. Senaryo gereği olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, personellerin de yardımıyla diyaliz hastası bir kişi sedyeyle ambulansa bindirilirken, yangın sırasında mahsur kalanlar tahliye edildi. Daha sonra hastane personelleri, merdivende çıkartılan yangına müdahale etti.

Gerçeğini aratmayan tatbikata, Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü ve Yüksekova Belediyesi itfaiye ekipleri de katıldı. Tatbikat ile ilgili açıklama yapan Yüksekova Devlet Hastanesi Başhekimi Mete Keskin, hastanede olası bir yangın durumunda ne yapılması gerektiğini tatbik ettiklerini belirtti. Bu tatbikat ile çalışanların bilgilerinin tazelendiğini aktaran Keskin, "Ekiplerin emeği ile güzel, başarılı bir tatbikat oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Her yıl yapılması zorunlu olan bir tatbikattı. Herkes cani gönülden görevini yerine getirdi" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Yüksekova Hakkari Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title