Haberler

Yozgat: Yozgat'ta Yerel Yönetimler

Yozgat Belediyesi, 700 bin YTL'ye aldığı yeni araçları törenle hizmete başlattı.

Yozgat Belediyesi, 700 bin YTL'ye aldığı yeni araçları törenle hizmete başlattı.

Yozgat Belediyesi Makine Parkında düzenlenen törene Vali Gökan Sözer, İl Jandarma Komutanı Sezai Akgün, Vali Yardımcısı İzzettin Sevgili, daire müdürleri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Yusuf Başer, göreve geldikleri günden itibaren maddi sıkıntılardan hiç kurtulamadıklarını hatırlattı. Başer, "Belediyeyi 13 trilyon bütçe, 120 trilyon borç devraldık. Ancak hükümetimizin yaptığı çalışmalar neticesinde borcumuz yeniden yapılandırılarak 84 trilyona düşürdük. Biz göreve başladığımız günden itibaren hiçbir zaman borcun arkasına sığınmadık ve yeni hizmetler üretmeye, hizmetlerimizi en kaliteli şekilde götürmek için çalışmaktayız" dedi.

Araç makine pakında bir vidanjörün dahi bulunmadığını, ilçelerden istediklerini belirten Başer, "Tam donanımlı bir vidanjör aldık, kar temizleme aracı aldık, mahallelerimize yollarımıza daha kaliteli hizmet götürebilmek için yaptığımız kilit parke olsun, asfalt olsun silindir gerekiyordu, kurumlarımızdan alarak ihtiyaçlarımızı gideriyorduk. Ama şimdi kendi silindirimizi aldık. İtfaiye araçlarımız yetersizdi, tam donanımlı ve dar sokaklara girebilecek bir itfaiye aracı aldık. Ayrıca bir asfalt kesme makinesi ve ilaçlama makinelerini parkımıza kazandırdık. Bu aldığımız araçların toplam maliyeti 700 bin YTL'dir. Amacımız Yozgat halına en iyi hizmeti vermek, halkımız memnun etmektir" dedi.

Konuşmaların ardından kurban kesilerek araçlar hizmete sokuldu. İtfaiye erleri de yeni araçla tatbikat yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title