Haberler

Yozgat'ta Okullar Arası Satranç Turnuvası Tamamlandı

Yozgat İl Milli Eğitim ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen okullar arası satranç turnuvası sona erdi.

Yozgat İl Milli Eğitim ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen okullar arası satranç turnuvası sona erdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Spor Merkezi Salonunda düzenlenen turnuva, gençler, yıldızlar ve minikler dalında yapıldı. Turnuva sonunda dereceye giren öğrencilerin madalyaları düzenlenen törenle verildi. Madalya törenine

İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Hasan Bahçeci, Gençlik Merkezi Müdürü Hüseyin Çiftçi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, satranç'ın önemli bir spor dalı olduğunu belirterek, "Satranç, insanlarda düşünme ve karar verme niteliklerini geliştirirken, aynı zamanda da insanın kendine olan güvenini artırır. Bu sebeple satranç sporunda kendinizi geliştirin." dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilerin madalya ve kupalarını veren Milli Eğitim Müdürü Kuş, birincilerden Ankara'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında derece beklediklerini söyledi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saim Kuş Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title