Haberler

Yozgat Polisinden Sürücülere 'İkramlı' Trafik Uygulaması

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları uygulamada hız sınırı aşarak radara düşen sürücülere hem ceza yazdı hem çeşitli ikramlarda bulundu.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları uygulamada hız sınırı aşarak radara düşen sürücülere hem ceza yazdı hem çeşitli ikramlarda bulundu.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri 9 günlük bayram tatili dolayısıyla karayolunda artan trafik yoğunluğunu dikkate alarak tedbirlerini artırdı. Yozgat- Sivas ve Yozgat- Ankara karayolunda özellikle İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir gibi batı illerinden doğu illerine giden sürücüleri durduran trafik polisleri, sürücülerin kısa süreli dinlenmelerini sağladıktan sonra, bayramlarını kutlayarak, trafik kurallarıyla alakalı broşür verdi. Sürücülere çay, neskafe, limonata, lokum ve şeker gibi çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdür Vekili Süleyman Tuğrul, Yozgat'ın doğuyu batıya, kuzeyi güneye bağlayan bir güzergahta yer aldığını belirterek, " Uluslar arası E-88 karayolu ilimizin merkezinden geçmektedir. Dolayısıyla trafik yoğunluğu hat safhada olmaktadır. Emniyet Müdürlüğü ekipleri olarak bu yoğunlukta olası trafik kazaların önüne geçebilmek için bir dizi tedbir alıp uygulama yapmaktayız. Yaptığımız uygulamada uzun yoldan gelen sürücüleri durdurarak bir süre dinlenmelerini sağlıyor bu süre zarfında da sürücü ve yolculara şeker, sıcak ve soğuk içecekler ikram ediyoruz" dedi.

Bayram günlerinin matem günlerine dönüşmemesi için sürücülerin trafik kurallarına ve hız limitlerine uymaları uyarısında bulunan Tuğrul, "Yol kullanıcılarının mutlaka ama mutlaka trafik kurallarına uymalarını istiyoruz. Sürücülerin hız kurallarına araçta yolcu durumunda bulunanların da emniyet kemeri takma kurallarına mutlaka uymalarını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Uygulama sırasında emniyet ekipleri tarafından durdurulup uyarılarak çeşitli ikramlarda bulunan sürücüler ise yapılan uygulamadan memnuniyet duyduklarını belirterek, ekiplere teşekkür etti. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Yozgat Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title