Haberler

YÖK'e Saldırı Girişiminin Görüntüleri İncelemede

YÖK'teki Silahlı Saldırıya İlişkin Güvenlik Kameralarına Yansıyan Görüntüler İnceleniyor. Jandarma'nın Yürüttüğü Soruşturmaya Polis de Katkı Sağlamaya Çalışıyor.

YÖK'teki silahlı saldırıya ilişkin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler inceleniyor. Jandarma'nın yürüttüğü soruşturmaya polis de katkı sağlamaya çalışıyor. Güvenlik kamerasında bulunan görüntüleri inceleyen yetkililer, kayıtlardan ipuçu arıyor.

Saldırganın Kızılay Meşrutiyet Caddesi üzerinde kayıplara karışmasının ardından bulunan takside parmak izi araştırması yapıldığı ifade edildi. Bilkent'ten gasp edilen taksinin sürücüsünün ifadesi Jandarma tarafından alındı.

30-35 yaşlarındaki esmer, ince yapılı saldırgana ilişkin eşgali ve görüntülerin ekiplere dağıtıldığını ifade eden emniyet yetkilileri, kentin tüm giriş ve çıkışlarında denetim yapıldığı ifade ettiler. Ayrıca saldırganın görüntülerinin çoğaltıldığını da bildiren YÖK yetkilileri, kimliğinin belirlenmesi için Hrant Dink Cinayeti'nde olduğu gibi televizyon kanallarına ve gazetelere bunların dağıtılacağını kaydettiler.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title