Haberler

Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonası Sivas'ta Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonası, Sivas'ta Yapıldı. Şampiyonada Bayanlarda İstanbul, Erkeklerde İse Şanlıurfalı Sporcular Takım Halinde Birinci Oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonası, Sivas'ta yapıldı. Şampiyonada bayanlarda İstanbul, erkeklerde ise Şanlıurfalı sporcular takım halinde birinci oldu.

4 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda yapılan şampiyonaya toplam 581 sporcu, 91 takım ve 42 ilköğretim okulu katılırken, 30 hakem görev aldı. Heyecanlı geçen final karşılaşmalarının ardından bayanlarda 34 kiloda Balıkesir'den Nazlıcan Kılıç, 38 kiloda Balıkesir'den Selin Gül, 42 kiloda Sakarya'dan Elif Sözer, 46 kiloda İstanbul'dan Tuğba Kaplan, 50 kiloda Artvin'den Yeter Şimşek, 55 kiloda Konya'dan Neslihan Bilici, 60 kiloda İstanbul'dan Dilara İncedayı ve 66 kiloda Sakarya'dan Aslı Aktürk birinci olurken,

erkeklerde ise 34 kiloda İzmir'den Ahmet Beyaztoprak, 38 kiloda Ordu'dan Mertcan Akçay, 42 kiloda Kocaeli'nden Ömer Faruk Özbay, 46 kiloda Balıkesir'den Ferdi Altın, 50 kiloda Konya'dan A. Şahin Kaba, 55 kiloda Şanlıurfa'dan Abdullah Delioğlu, 60 kiloda Zonguldak'tan Hüseyin Demirci, 66 kiloda Sakarya'dan Enes Tatar ile 66 kiloda İstanbul'dan Batuhan Efemgil birinci oldu.

Bu arada takım sıralamasında ise bayanlarda 16 puanla İstanbul birinci, 10 puanla Balıkesir ikinci, 10 puanla Sakarya üçüncü ve 6 puanla Konya dördüncü olurken, erkeklerde ise 11 puanla Şanlıurfa birinci, 10 puanla İzmir ikinci, 9 puanla Balıkesir üçüncü ve 9 puanla Sakarya dördüncü oldu.

Seremoni sonrası düzenlenen madalya ve ödül törenine katılan Vali Veysel Dalmaz, dereceye giren takım kaptanları ile sporculara ödüllerini verdi.

(İG-SE-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title