Haberler

Yıldırım Demirören'in Babası Erdoğan Demirören ve Fikret Orman da Oyunu Kullandı

Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde Gerçekleştirilen Toplantıya Başkan Yıldırım Demirören'in Annesi Tülin Demirören ile Birlikte Gelen Erdoğan Demirören, Oyunu 2 Numaralı Sandıkta Kullandı.

Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilen toplantıya başkan Yıldırım Demirören'in annesi Tülin Demirören ile birlikte gelen Erdoğan Demirören, oyunu 2 numaralı sandıkta kullandı.

Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdoğan Demirören, oğlunun başkanlığından dolayı gurur duyduğunu belirterek, "Allah her anne ve babaya bu mutluluğu nasip etsin. Camianın el ele vermesini bekliyorum. Bütün camia el ele verirse başarı gelir. Bir de kulaktan kulağa 'Erdoğan bey her şeyi yapıyor' lafları dönüyor. Ben bu işlere karışmam. 10 yaşındaki torunuma söz geçiremiyorum, 40 yaşındaki oğluma nasıl söz geçireyim" diye konuştu. Beşiktaş'ın zengin bir camia olduğunu dile getiren Erdoğan Demirören, "Beşiktaş'ın kimseye ihtiyacı yok" derken, yeni yönetim kurulu ile ilgili soruyu ise "İcraatlarını görüp ondan sonra karar verelim" dedi.

Erdoğan Demirören, Yıldırım Demirören'in kendisine ait borcu kulübe hibe edip etmeyeceği yönündeki soruyu ise "Bu onun kararı" diye yanıtladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title