Haberler

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı? Yılbaşında yasak var mı 2021? Bu yılbaşında kutlama yapmak serbest mi?

Omicron varyantının ortaya çıkması ile birlikte birçok Avrupa ülkesinde ek tedbir kararları alınırken ülkemizde son durum merak ediliyor. Yeni yıl için şimdiden planlarını hazırlayan vatandaşlar 2022 Yılbaşı gecesinde sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Yılbaşında yasak var mı 2021? Bu yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Yılbaşında yasak var mı 2021? Bu yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı? sorularına yanıt aranıyor.İçişleri Bakanlığı açıklamasına odaklananlar bu yıl herhangi bir sokağa çıkma yasağı durumu olup olmayacağına göre hareket edecek.Dünya koronavirüs ile mücadelesini sürdürürken yeni varyantın ortaya çıkması ve yapılan açıklamalar beraberinde birçok ülkede yeni tedbirlerin alınmasına neden oldu.

YILBAŞINDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI?

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusu üzerine Bakan Koca Ak Parti MYK toplantısının ardından açıklamada bulundu. Omicron varyantına henüz ülkemizde rastlanmadığını açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu bağlamda yeni bir ek tedbir ve kapanmanın söz konusu olmadığını dile getirdi. Yılbaşında sokağa çıkma yasağı olması beklenmiyor.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Sokağa Çıkma Yasağı Yılbaşı Gündem Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title