Haberler

Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat'tan İha'ya Ziyaret

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle İhlas Haber Ajansı Malatya Temsilciliğini ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle İhlas Haber Ajansı Malatya Temsilciliğini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcısı Murat Türksoy ve Basın Müdürü Lütfi İnan'la birlikte İHA'yı ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeetciler Günü'nü kutladı. İhlas Haber Ajansı(İHA)'nın çok önemli bir hizmet yaptığını ifade eden Polat, "Malatya'mızda sizlerde gerçekten yakinen tanıdığımız arkadaşlarımız olarak çok önemli bir boşluğu dolduruyorsunuz, bundan dolayı sizleri kutluyorum. İhlas Haber Ajansı ailesinin de 10 Ocak çalışan gazeteciler günü tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününün tarihi ile ilgili de bilgiler veren Polat, "İnsanların haber alma özgürlüğü sizlerin elinizden geçiyor. Bu günün önemi nedeniyle bizler de sizlerin yanında yer alarak, ziyaretlerde bulunuyoruz" dedi. Çalışmalar hakkında da bilgiler veren Polat, "Ben şunu yapıyorum, bunu yapıyorum deme lüksümüz yok. Bunları yapmak zorundasınız, yollarla, parklarla, alt yapı ile üst yapı çalışmalarında geri kalma şansızınız yok. Biz Yeşilyurt Belediyesi olarak gece gündüz demeden bu millete hizmet ettik. İlçemiz bir cazibe merkezi ve gerek şehir içinde gerek şehir dışında göç alan cazibe merkezi. Biz bu cazibe merkezini nasıl daha ileriye götürebiliriz hep bunun gayreti içinde olduk. Malatya'mızın yıllık nüfus artışı 8-10 bin iken Yeşilyurt'da nüfus artışı 12-15 bin oluyor. Bunun anlamı şu, Malatya'mızın büyümesi burada gerçekleşirken Malatya'mızın kenti içinden göç alıyoruz, bu göç alımı bize sorumluk getiriyor. Bununla ilgili alt yapı çalışmaları, yol çalışmaları, parkların yapılması, üst yapının yapılması bizlere bir sorumluluk getiriyor. Bizde bunun hakkını yerine getiren bir belediyeyiz" diye konuştu.

Başkan Polat, günün anısına İHA Malatya Temsilcisi Cahit Özçelik'e hediye verdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Hacı Uğur Polat Yeşilyurt Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title