Haberler

Yunanistan'da Edremit Tanıtılacak

Balıkesir'in Edremit Belediyesi ile Yunanistan'ın Midilli Adası Arasında Başlayacak Ticaret Turları Öncesinde Yunanistan'ın Ulusal Televizyon Kanalı Olan Alpha Tv Edremit'e Gelerek Tanıtım Çekimleri Yaptı.

Balıkesir'in Edremit Belediyesi ile Yunanistan'ın Midilli Adası arasında başlayacak ticaret turları öncesinde Yunanistan'ın ulusal televizyon kanalı olan ALPHA TV Edremit'e gelerek tanıtım çekimleri yaptı.

Edremit Belediyesi'ne gelerek Belediye Başkanı Yunus Bozbey ile özel bir çekim yapan ALPHA TV Midilli Temsilcisi John Sinanis, Edremit ile Midilli arasında başlayacak olan otobüs turları öncesinde ada halkında Edremit'e karşı bir merak uyandığını ifade etti. Edremit ilçesini tanıtmak için programlarına aldıkları hatırlatan Sinanis, yakın zamanda Edremit esnafını tanıtıcı çekimler de yapacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Yunus Bozbey, ALPHA TV'ye yaptığı açıklamada, "Edremit ticaretin merkezi konumundadır. Komşu ülke vatandaşları Edremit'e gönül rahatlığı içersinde gelebilirler. Edremit esnafı onlara gereken ilgili ekonomik fiyatlarıyla sunacaklardır. Bu hafta esnafımızı bilgilendirme toplantısı yapacağız. Euro etiketler hazırlanacak. Zabıtalarımız sürekli görev halinde olacaklar. Bu ticaret turizminden Midilli halkı çok memnun kalacaktır. Biz Edremit Belediyesi olarak, yol gösterici ve esnafımıza destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

(SŞ-MŞ) 26.05.2008 15:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title