Haberler

Yozgat'ta Güreş Turnuvası

Akdağmadeni Anadolu İmam Hatip Lisesi il birincisi oldu.

Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler Arası Serbest Güreş Turnuvasında Akdağmadeni Anadolu İmam Hatip Lisesi, il birinciliğini elde etti.

Okul Müdürü Ahmet Özen, yaptığı açıklamada, 3 kategoride düzenlenen müsabakalarda, Akdağmadeni Anadolu İmam Hatip Lisesini temsil eden öğrencilerin "gençler B" kategorisinde il birincisi, "yıldızlar" kategorisinde ise il üçüncüsü olduğunu söyledi.

Müsabakalar sonunda öğrencilerin 13 madalya kazandıklarını belirten Özen, "Öğrencilerimizin başarısı, 2-3 aylık bir antrenman sürecinin sonunda geldi. Şayet ilçemizde bir güreş eğitim merkezi olsaydı daha büyük başarılar elde edilirdi. Bu tür merkezlerin ve faaliyetlerin olması gençlerimizi sokaktan ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracak, onların sosyalleşmesine, öz güven kazanmalarına katkı sağlayacaktır. Bu vesileyle güreşçi öğrencilerimi tebrik ediyorum" dedi. - Yozgat

Kaynak: AA / Yerel

Akdağmadeni Ahmet Özen Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title