Haberler

Yerköy'de 500 Öğrenciye Kıyafet Yardımı Yapıldı

Güncelleme:

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde, bin 500 öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı.

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde bin 500 öğrenci kıyafet yardımı yapıldı.

Cengiz Topel İlköğretim Kurumu'ndaki yardım dağıtımına katılan Kaymakam Nevzat Şengök, burada yaptığı açıklamada, ilkokul öğrencilerine bir firma tarafından giyim yardımında bulunulduğunu ifade etti.

Yardımların Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın girişimleri ile temin edildiğini belirten Şengök, yaklaşık 50 bin lira değerindeki giyim malzemesinin merkez, belde ve köylerdeki ilkokullarda öğrencilere dağıtıldığını belirtti.

Şengök, "Kaymakamlığımızın girişimleri ile öğrencilerimize, eğitime destek amaçlı yürütülen çalışmalar neticesinde bir firma tarafından 50 bin lira değerinde gönderilen kıyafetler bin 500 öğrencimize dağıtıldı. Yapılan bu anlamlı yardımların, diğer iş adamları ve firmalarımıza da örnek olmasını diliyorum. Firma yetkililerine teşekkür ederim" dedi.

Dağıtımın ardından sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Şengök, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Dağıtım töreninde Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Nursema İnan ve okul müdürleri de hazır bulundu. - Yozgat

Kaynak: AA / Yerel

Nevzat Şengök Cengiz Topel Yozgat Yerköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title