Haberler

Yağmur ve soğuktan etkilenen köpeğe öğrenciler yuva yaptı

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bir okulun öğrencileri ve öğretmeni, yağmur ve soğuktan etkilenen köpeğe brandalarla çevrili yuva yaptı. Merkez Kayapınar ilçesinde etkisini gösteren sağanak hayatı olumsuz etkiledi. İlçede ismi öğrenilemeyen bir okulun öğrencileri ve sınıf öğretmeni, yan taraftaki boş arazide sokak köpeğinin etkilendiğini görüp kendisine branda ve poşetlerle kaplı yuva yaptı. Yürekleri ısıtan görüntü ise çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yağmur ve soğuktan etkilenen köpeğe öğrenciler yuva yaptı

DİYARBAKIR - Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bir okulun öğrencileri ve öğretmeni, yağmur ve soğuktan etkilenen köpeğe brandalarla çevrili yuva yaptı.

Merkez Kayapınar ilçesinde etkisini gösteren sağanak hayatı olumsuz etkiledi. İlçede ismi öğrenilemeyen bir okulun öğrencileri ve sınıf öğretmeni, yan taraftaki boş arazide sokak köpeğinin etkilendiğini görüp kendisine branda ve poşetlerle kaplı yuva yaptı.

Yürekleri ısıtan görüntü ise çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cep Telefonu Diyarbakır Hayvan Hakları Çevre Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title