Haberler

Valiler Azmak Turuna Katıldı

Ula ilçesinin Akyaka mahallesinde 73. Yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren Aydın, Denizli ve Muğla illerini kapsayan Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) yönetimi toplantının ardından Kadın Azmağı’nda tekne turuna katıldı.

Ula ilçesinin Akyaka mahallesinde 73. Yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren Aydın, Denizli ve Muğla illerini kapsayan Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) yönetimi toplantının ardından Kadın Azmağı'nda tekne turuna katıldı.

Her gün yüzlerce yerli ve yabancı vatandaşın tekne turu için geldiği Akayaka mahallesindeki Kadın Azmağı, doğal güzelliği, içinde barındırdığı biyolojik çeşitliliği ve sazlıklarda yaşayan binlerce canlı türüne ev sahipliği yapıyor. Yaz-Kış tekne turlarının düzenlendiği Kadın Azmağı'na Muğla Valisi Amir Çiçek, Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ve davetliler katıldı.

Muğla Valisi Amir Çiçek Azmak turunda konuklarına Kadın Azmağı ile ilgili bilgiler verirken, Azmak içindeki Akvaryum'da değişik balık türlerini gören konuklar Kadın Azmağı'na hayran kaldı. Azmak turu yaklaşık 45 dakika sürdü. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Denizli Aydın Muğla Ula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title