Haberler

Vali Coş'tan Denizli Mahallesi'ne Ziyaret

Vali Hüseyin Avni Coş, Denizli Mahallesi sakinlerinin sorun ve şikayetlerini dinledi.

Vali Hüseyin Avni Coş, Denizli Mahallesi sakinlerinin sorun ve şikayetlerini dinledi.

Vali Coş, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk ve Seyhan Müftüsü Halil Uzun ile Denizli Mahallesi'ndeki kapalı semt pazarında mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Mahallelileri mübarek cuma günü selamlamaya geldiklerini ifade eden Coş, vatandaşların sorunlarını ve şikayetlerini dinlemek istediklerini söyledi.

Vali Coş, kendisini çocukların karşıladığını ve buna sevindiğini dile getirerek, "Eğitim-öğretime başlayan bütün çocuklarımıza başarılar diliyorum. Biz yeterince okuyamamış olabiliriz ama çocuklarımızı kendimizden daha iyi okutmalıyız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ne kadar iyi okursa bizim için o kadar iyidir" dedi.

Daha sonra vatandaşların bir kısmı eğitim, sağlık ve diğer bazı konulardaki şikayetlerini yazılı ve sözlü olarak Vali Coş'a iletti.

Coş ise sağlık alanında Adana'ya çok büyük bir yatırım yapılacağını vurgulayarak, "6 Ekim'de sayın Başbakanımızın da katılımıyla bin 550 yataklı sağlık tesisi hizmete girecek. Burada bütün vatandaşlarımıza tüm sağlık hizmetleri verilecek. Sağlık, sadece bizim değil hükümetin de en önem verdiği konulardan biri" diye konuştu. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title