Haberler

Tır Yanmaktan Son Anda Kurtarıldı

Güncelleme:

Bilecik'te aşırı ısınmadan dolayı lastiklerinden dumanlar çıkan tır, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yanmaktan kurtarıldı.

BİLECİK (İHA) – Bilecik'te aşırı ısınmadan dolayı lastiklerinden dumanlar çıkan TIR, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yanmaktan kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa'nın İnegöl ilçesinden yüklediği büzleri Bilecik in Osmaneli ilçesine getirmekte olan Sami İmran (40) yönetimindeki 54 D 5868 plakalı TIR, Bilecik-Osmaneli karayolunun 3. kilometresi Gülümbe rampaları mevkisine geldiğinde alev alarak yanmaya başladı. Aynadan arka tekerleklerden duman çıktığını fark eden sürücü, aracı durdurarak itfaiyeyi aradı. Sürücü bu arada araçta bulunan yangın tüpüyle de yangına müdahale etti. Aşırı ısınmadan dolayı alev almak üzere olan lastikler, kısa sürede olay yerine gelen Bilecik Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla soğutuldu. Yolda ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title