Haberler

Tff 3. Lig

Spor Toto 3.lig 2.Grupta sahasında Küçükçekmecespor'u ağırlayan lider Nazilli Belediyespor, sahadan 2 - 0 galip ayrıldı.

Spor Toto 3. lig 2. Grupta sahasında Küçükçekmecespor'u ağırlayan lider Nazilli Belediyespor, sahadan 2 - 0 galip ayrıldı.

Geçtiğimiz hafta Trabzon Yalıspor deplasmanında 3 puan bırakan Nazilli Belediyespor, 8 gün içerisinde oynadığı 3 karşılaşmadan 6 puan alarak 3 maçta en karlı çıkan takım oldu. liderliğini 12 puan farkla sürdüren Siyah beyazlı ekip, dün evinde oynadığı

Küçükçekmecespor karşısında kötü oyununa rağmen 2 golle 3 puan alarak haftayı yine avantajlı kapattı. Siyah beyazlı ekip, 3 bini aşan taraftarı önünde 2 golle aldığı 3 puanla puanını 66'ya çıkartarak en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını 12'de sabitledi.

Karşılaşmayı yaklaşık 3 bin 200 Nazilli taraftarı izledi. Küçükçekmece'den gelen taraftar yoktu. Nazilli Belediye ve Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık maçı, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya, Klüp Başkanı Ahmet Vahit Aysan ve diğer yöneticilerle birlikte izledi. 3 maçtır sakat olduğu için forma giyemeyen Aykut kadroda yerini alırken, kırmızı kart cezalısı Furkan ve 4 sarı kart cezalısı Lider maçta forma giyemedi. Diğer cezalı Kaleci Antrenörü Turgay Kaplakarslan ise maçı tribünden izledi. Konuk ekip Küçükçekmecespor'da defans oyuncusu kaptan Hakan, Nazilli Belediyespor'un 3 önemli atağında takımının mutlak gol yemesini ve farklı skorla yenilmesini önleyen isim oldu.

Nazilli Belediyespor, ilk dakikalardan itibaren geliştirdiği ataklarla özellikle Muğdat, Fatih Özer, Erhan, Okan ve Ali Setirekli ile etkili olmalarına rağmen rakip defans oyuncusu Kaptan Hakan'ın zamanında müdahaleleri ile gol bulamadılar. İlk yarı 0-0 sonuçlanması beklenirken sahneye çıkan Okan, 45+2'de Aykut'un ceza alanı içerisine kafa pasını iyi değerlendirerek topa kritik bir dokunuş yaparak ağlarla buluşturdu. 2. yarıda yine atak oynayan takın siyah beyazlı ekip olurken yapılan pas hataları ve gol yollarındaki etkisiz futbol maç sonuna kadar devam etti. ev sahibi takım kalesine çok seyrek gelen konuk Küçükçekmecespor ise aynı kötü oyunuyla 3 puanı resmen bağışladı. Maçın 90. dakikasına girildiğinde orta sahanın solundan altığı topla ilerleyen Erhan, ceza alanı sol çizgisinde bekleyen Muğdat'la duvar pası yaparak ceza alanı içinde tekrar topla buluştu. Topu düzelterek muhteşem bir plase ile kaleci Efe'nin yanından ağlarla buluşturan Erhan ligdeki ilk takımının da 51. golünü attı. 3. ligdeki 94. maçında atmış olduğu 2. golden sonra büyük sevinç yaşayan Erhan, mutluluğunu takım arkadaşları ve teknik heyetle paylaştı. 2-0'ın ardından 4. hakemin gösterdiği 3 dakikalık uzatma dakikalarında başka gol olmayınca Nazilli Belediyespor, konuk Küçükçekmecespor'u 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Maç sonunda taraftarı selamlayan futbolcular rakip oyuncu ve yönetimle de kucaklaşarak bir kez daha centilmenlik örneği sergilediler.

MAÇTAN DAKİKALAR:

Dk.14; Ev sahibi ekip Nazilli Belediyespor'dan Muğdat'ın sol kanattan açtığı ortasında ceza alanında topa gelişine sert vuran Mehmet Taş'ın şutu az farkla üstten auta çıktı.

Dk.21; Siyah-beyazlı ekipte sol kanattan köşe atışı kullanan Fatih Özer'in ortasında ceza alanı içerisinde topu kafayla indiren Erhan'ın pasında topla buluşan Okan'ın şutu defanstan Hakan'a çarparak kornere çıktı.

Dk.25; Sol kanattan ceza alanına sokulan Fatih Özer'in pasında topla buluşan Okan'ın bekletmeden vurduğu şutunda araya giren Şuayip topu kornere çeldi.

Dk.35; Orta sahadan aldığı topla rakip ceza alanına ilerleyen Muğdat'ın ara pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Okan'ın bekletmeden vurduğu şutunda defanstan Hakan'a çarpan top kornere çıktı.

Dk.36; Konuk ekip Küçükçekmecespor'da Fırat'ın sol kanattan kullandığı köşe atışında kaleci Hakan'ı ve defansı geçen topa Emir, arka direkte dokunmakta gecikince takımı adına mutlak golden oldu.

Dk.38; Nazilli Belediyespor atağında defanstan seken topu kontrol eden Ali, topu kale önündeki Okan'ı gördü. Ali'nin pasında boş pozisyondaki Okan'dan önce araya giren Hakan topu kornere atarak önemli bir pozisyonu önledi.

Dk.43; Orta sahadan aldığı topla rakip ceza alanına kadar sokulan Ali'nin ortasında ceza alanı içinde topla buluşan Muğdat'ın bekletmeden vurduğu sert şutunda kaleci Efe, topu iki hamlede güçlükle kontrol ederek mutlak bir golü önledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Küçükçekmece Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title