Haberler

Süryani Yemekleri Gün Işığına Çıkıyor

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen “Çok Kültürlü Mutfak Hazinemiz” etkinliğiyle unutulmuş lezzetler gün yüzüne çıkacak.

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen "Çok Kültürlü Mutfak Hazinemiz" etkinliğiyle unutulmuş lezzetler gün yüzüne çıkacak.

Bakırköy Belediyesi tarafından Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi'nde düzenlenen "Çok Kültürlü Mutfak Hazinemiz" etkinliğinde bugün saat 13.00-15.00 saatleri arasında "Süryani Mutfağı"ndan yemekleri gün yüzüne çıkacak.

Kaybolmaya yüz tutan lezzetleri Bakırköylülerin desteğiyle yeniden gün ışığına çıkartmayı amaçlayan etkinlik, Yeşilköy Sahil Balıkçılar Barınağı karşısında bulunan Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi'nde her Salı değişik bir mutfağın tanıtımıyla gerçekleşiyor.

"Çok Kültürlü Mutfak Hazinelerimiz" etkinliğinde öne çıkan tarifler dönem sonunda kitap şeklinde lezzetseverlerle buluşturulacak. Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, tüm İstanbulluları unutulmaya yüz tutan lezzetleri tanımaları için Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi'ne davet etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bakırköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title