Haberler

Sorgun'da Halk Eğitim Planlama ve İşbirliği Toplantısı Yapıldı

Sorgun Halk Eğitimi Merkezi Planlama ve İşbirliği toplantısı öğretmen evi toplantı salonu'nda yapıldı.

Sorgun Halk Eğitimi Merkezi Planlama ve İşbirliği toplantısı öğretmen evi toplantı salonu'nda yapıldı.

Toplantıya, İlçe Kaymakamı Levent Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Üney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İlçe Müftüsü Fikret Ekinci, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Erol, okul müdürleri ve sivil toplum örgüt temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Sorgun Halk Eğitimi Merkezi'nin Yozgat genelinde en yoğun çalışan ve en fazla kurs açan bir merkez konumunda olduğunu ve açılan bu kurslarda çok güzel ürünler üretildiğini söyledi. Yozgat'ın, Türkiye çapında katıldığı hemen tüm fuar ve etkinlikte Sorgun standının gezenler tarafından büyük beğeni topladığına dikkat çeken Kaymakam Kılıç, "Özellikle çini atölyemizde üretilen çiniler, herkesin büyük beğenisini kazanmış durumda. Bu güne kadar açılan çini kurslarında 100 den fazla bayan kursiyerimiz bu mesleği öğrendiler ve şu an ürettiklerini çeşitli yollarla satarak aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar. Ayrıca kurumumuz ve diğer kurumlar tarafından verilecek ödül ve hediyeleri de yine bu çini atölyemizin ürünlerinden temin ediyoruz" dedi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Erol ise, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün 2012-2013 eğitim-öğretim yılında 56 farklı alanda 152 kurs açtığını, bu kurslara bin 370 erkek, bin 338 kadın olmak üzere 2 bin 708 kişi katıldığını belirterek, hedeflerinin üretilen işlerin pazarlamasını en etkin ve en kolay bir şekilde sağlamak olduğunu söyledi. Toplantıya katılanların gündeme ilişkin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından toplantı sona erdi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Levent Kılıç Yozgat Sorgun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title